Исто(е)рия
Модератор: Boromir
ми за някои е логично. Не всички са свободно мислещи като тебе. Някои са принудени именно от родата да запишат, други имат по-голям шанс за реализация именно поради връзките на родата и въобще ако е хубава и доходоносна професията не мисля че не е логично(още повече ако ти харесва) да продължиш професията на родата. Ако направиш едно съпоставяне то повече са тия дето я продължават отколкото тия дето не
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
- RauChEr
- От дъжд на вятър
По вашта логика аз трябва да стана лекар ( и двамата ми родители са .. ) но аз недолюбвам биологията,а химията меко казано я мразя.. друг е въпроса че никога даже не съм си и мислил да продължавам бизнеса на "родата" 
60t s1m g0t1n , 60t m0gA !!!
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.
------------------------------------
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
-
Disasterpiece
- RauChEr
- От дъжд на вятър
По вашта логика аз трябва да стана лекар ( и двамата ми родители са .. ) но аз недолюбвам биологията,а химията меко казано я мразя.. друг е въпроса че никога даже не съм си и мислил да продължавам бизнеса на "родата" 
60t s1m g0t1n , 60t m0gA !!!
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
Да,така е,съгласна съм! Казах,че няма лошо,ако ти харесва,ако виждаш реализация в това и имаш по-голям шанс от другите,заради връзките на мама и тате! Но от друга страна,това е доста лесен вариант!ДА изкараш едно висше образовние и после да се възползваш от връзките на семейството!С какви трудности ще се сблъскаш тогава?Да,вярно е че всички избираме лесното,но някак не ми се нрави!Може би,защото нямам родители-адвокати! 
-
Disasterpiece
- Cosa~Nostra
- Пишете, о, братя
-
кой повика кой почука
- Драскач
суха суха ама има и доста суха пара там, аз ако бях щях да се хвана с тва право, може да не ти е интересно ама после ваще като помогнат малко и като видиш за какви пари става дума найш как щи харесаCosa~Nostra написа:Аз имам, но за нищо на света не бих станала адвокат. Материята ми се вижда много суха, не ме влече..plamKA написа:Може би,защото нямам родители-адвокати!
В крайна сметка, всеки избира сам какво да учи. Надали някой от родата стои и ви плаши с точилката, ако не учите семейната специалност.
- Cosa~Nostra
- Пишете, о, братя
Смятам, че това, с което съм се захванала, е далеч по-приятно и не по-малко доходоносно.hubata написа:суха суха ама има и доста суха пара там, аз ако бях щях да се хвана с тва право, може да не ти е интересно ама после ваще като помогнат малко и като видиш за какви пари става дума найш как щи хареса
Cosa~Nostra написа:Смятам, че това, с което съм се захванала, е далеч по-приятно и не по-малко доходоносно.hubata написа:суха суха ама има и доста суха пара там, аз ако бях щях да се хвана с тва право, може да не ти е интересно ама после ваще като помогнат малко и като видиш за какви пари става дума найш как щи хареса
Какво е то?
- Cosa~Nostra
- Пишете, о, братя
-
кой повика кой почука
- Драскач