Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Za-Zaa-Zou
В началото бе словото

Мнение от Za-Zaa-Zou »

cuff mai 6te sme kolegi v sofiiskiq.V moeto semeistvo se kandidatstva (za golqm sram) 4-ta godina podred do sega oficialno treto klasirane ne e ilizalo za 4etvurto i duma da ne stava. tiq mesta kolkoto i da sa se razprdelqt po telefona i kakto kazva6e setra mi roditelite se zamervat s pa4ki

sujalqvam 4e te razo4arovam puk ako ima i az na nego 4akam
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Za-Zaa-Zou написа:cuff mai 6te sme kolegi v sofiiskiq.V moeto semeistvo se kandidatstva (za golqm sram) 4-ta godina podred do sega oficialno treto klasirane ne e ilizalo za 4etvurto i duma da ne stava. tiq mesta kolkoto i da sa se razprdelqt po telefona i kakto kazva6e setra mi roditelite se zamervat s pa4ki

sujalqvam 4e te razo4arovam puk ako ima i az na nego 4akam
уф нз....ние имаме позната във Варна, която постоянно проверява, как стоят нещата...колко са се записали итн итн.. Кофти :(
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

ух тва класиране утре кога ще излезе? някой знае ли нещо :?: :roll:
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

fosilka написа:ух тва класиране утре кога ще излезе? някой знае ли нещо :?: :roll:
Сигурно утре следобед
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

те пък и те.... охлюви :evil:
ira
В началото бе словото
Специалност: Биотехнологии
Курс: четвърти

Мнение от ira »

Да утре след 15ч. провери. Предполагам ще е качено. Аз си мисля че може и да стане нещо със страницата и да се бъгне. Все пак 1 класиране е, толкова мн хора са на тръни.
Изображение
The best is yet to be!
Аватар
lady_eve
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от lady_eve »

Еми и мен ме приеха в МУ София във ФДМ с 35.92, тази година балът е жесток, миналата беше 33,70 за нашата специалност, сега е 34,40, само на 0,06 под медицината. Надявам се това да означава устремени и интелигентни хора, но не винаги тези неща вървят ръка за ръка с някакви си изпити...

За справка, миналата година имаше второ класиране в МУ-София за медицина /мъже и жени/, фармация /мъже и жени/ и стоматология /мъже/. Но всяка година е различна, няма смисъл да се опитваме да прогнозираме. Стискам палци на всички, които са малко под чертата, желая ви успех и знайте, че последните приети не са с нищо по-добри... това са стотни при две удвоени оценки... ужасно е, но все пак има квоти и няма как :(
Memento mori!

Изображение
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

lady_eve написа:Еми и мен ме приеха в МУ София във ФДМ с 35.92, тази година балът е жесток, миналата беше 33,70 за нашата специалност, сега е 34,40, само на 0,06 под медицината. Надявам се това да означава устремени и интелигентни хора, но не винаги тези неща вървят ръка за ръка с някакви си изпити...

За справка, миналата година имаше второ класиране в МУ-София за медицина /мъже и жени/, фармация /мъже и жени/ и стоматология /мъже/. Но всяка година е различна, няма смисъл да се опитваме да прогнозираме. Стискам палци на всички, които са малко под чертата, желая ви успех и знайте, че последните приети не са с нищо по-добри... това са стотни при две удвоени оценки... ужасно е, но все пак има квоти и няма как :(
:shock: това се казва бал, евала :)
Insipidity
От дъжд на вятър

БУ-Екология!

Мнение от Insipidity »

Ей мн ви се моля ако някой може да мо помогне , ако можете да ми копирате малко от програмата тук на Екология в СУ за първи семестър , че страницата в сайта не се отваря!Мерси.:)
Изображение
It's not my fault I've been magnetic since I was a babe.
Аватар
visionary
В началото бе словото

Мнение от visionary »

Знаeте ли къде ще могат да се видят най-рано резултатите от 1во класиране, в нета или на стената на химическия факултет? :?
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

visionary написа:Знаeте ли къде ще могат да се видят най-рано резултатите от 1во класиране, в нета или на стената на химическия факултет? :?
Сигурно на стената...В четвъртък, когато се чакаха резултатите от химия 2, минавах покрай СУ и реших да видя, какво става и от учебен отдел ми ги казаха преди да ги има на сайта.
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Re: БУ-Екология!

Мнение от begemot_ »

Insipidity написа:Ей мн ви се моля ако някой може да мо помогне , ако можете да ми копирате малко от програмата тук на Екология в СУ за първи семестър , че страницата в сайта не се отваря!Мерси.:)
няма кой. иди и го искай от библиотеката на бф. никой учебен план в "сайта" не работи от години.
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Аз имам плановете за МБ, БТ, Б и ЕКО. Но и в форума ги има,но нещо не мога да ги намеря. Утре ще ги публикувам.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.
Изображение
Atlantida
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantida »

lady_eve написа:Еми и мен ме приеха в МУ София във ФДМ с 35.92,
Аз се чудех кое е първото момиче в списъка ни :wink:
ira
В началото бе словото
Специалност: Биотехнологии
Курс: четвърти

Мнение от ira »

aleksander написа:Аз имам плановете за МБ, БТ, Б и ЕКО. Но и в форума ги има,но нещо не мога да ги намеря. Утре ще ги публикувам.
Браво! Много бих се радвала, ако го направиш. :wink:
По-скоро- по-добре!
Изображение
The best is yet to be!
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”