Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Disasterpiece написа:Да не повярва човек, че останаха броени часове до края на КСК 2007
Всъщност краят идва след второ класиране. Поне за балъците като мен, които изкараха оценки, предполагащи чакане. (За УНСС говоря, де, при мен в СУ всичко е 100% ясно.)
абе тая Политология със всяка изминала година бала се вдига супер много. явно има доста хора желаещи да си уредят животеца като се занимават с политика. Или пък мислят че тя е за всеки точно както правото? Та мисълта ми е че след съпоставка с предните 2-3 КСК бала на политологията е скочил от 26 та на 27.28 ако продължава така да расте и тая година не ми се мисли...
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Ако тате ми си вади хляба като политик - защо да не запиша една политология, нали после ще ме уреди нещо да бацам... Това е логиката на доста хора... Или някои си мислят, че тази специалност им гарантира полит.постове, глупости
е да то е логично да продължаваш специалността на родата. Било то сем. адвокати, лекари или някъде на държавни управленчески постове, ама то много се навъдиха УА то па сички ли политически отрочета в СУ се намърдаха? няма ли за тях частни унита като Нов БГ и прочие...се тая. Мен ми се струва че по-скоро тия дето са писали подобни специалности се надяват на късмет и на собствени сили да пробият сред лъвовете от политиката и да си намерят своето място под небето. както и да е мен мисълта ми беше че бала на Политологията скача ли скача....другото е общи приказки
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
FTF написа:е да то е логично да продължаваш специалността на родата. Било то сем. адвокати, лекари...
Има го и точно обратното, честно казано. В родата почти всички са адвокати и аз до такава степен съм се отвратила от материята, че дори не съм се замисляла дали да не кандидатствам право.
Защо да е логично да продължиш специализацията на родата?
Ти родата ли си?
Всеки си има собствени интереси и амбиции, и ако питаш мен най-нелогичното нещо на света е да продължиш специализацията на родата!!!Не сме папагали все пак! Животът си е наш,затова сме личности,за да избираме сами!