Устен изпит по журналистика - 03.08.2007
Модератор: Boromir
- TimShel_Girl
- Драскач
Честито на diana_gk, както и на всички влезли, не го казвам просто така, искрено се радвам, че влизате, без злоба и завист! Пък надеждата умира последна за мен, макар шансът ми да е минимален наистина...надявам се само на литературата да съм наистина много напред, както и да има момчета с p.r. и др. специалности като първо желание, защото иначе ме изпреварват на двата изпита по жур. по 20 и няколко момчета и...
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
Re: kak vi se struva
едно е да пишеш хубаво, мн по-лесно е фейс ту фейс да ''омайваш''. едното няма връзка с другото ;]felino написа:izvinyavam se za latimicata, no nyamam kirilica
Kak vi se struva tova: na pismen izpit po jurnalistika sam na 75 myasto spored statistikata na ocenkite, a sled ustnia na 160.Kak taka pochti 100 choveka me izprevariha i to tezi, koito za 5 chasa ne uspyaha da napishat po edna tema, a za 10 min stanaha fakiri i govoriha po 3 temi.Tova mirisheeeeeeeeeeeeeeeee, mnogooooooooooooo......................na korupcia
Ste chakam rezultati, nishto ne mi ostava
- Шепот
- Стенограф
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Виж, в персоналната информация до понеделник няма да пише колко хора са пред теб по бал. Пише, че на писмения има 75 човека с по-добра оценка от теб, а на устния - 160 човека. Когато сумират оценките ти + оценките по български език и литература от училище и от писмения от 13-ти, тогава ще се види реално колко човека са пред теб по бал и къде те приемат.felino написа: Kak vi se struva tova: na pismen izpit po jurnalistika sam na 75 myasto spored statistikata na ocenkite, a sled ustnia na 160.Kak taka pochti 100 choveka me izprevariha i to tezi, koito za 5 chasa ne uspyaha da napishat po edna tema, a za 10 min stanaha fakiri i govoriha po 3 temi.Tova mirisheeeeeeeeeeeeeeeee, mnogooooooooooooo......................na korupcia
Дали има корупция или не нз, че в л-рата има - има, за ж-ката не знам. Но в случая не е корупция, просто не си разчел(а) правилно информацията от таблицата си.
~ Кътчето ~
Направи следното:felino написа:izvinyavam se za latimicata, no nyamam kirilica
Kak vi se struva tova: na pismen izpit po jurnalistika sam na 75 myasto spored statistikata na ocenkite, a sled ustnia na 160.Kak taka pochti 100 choveka me izprevariha i to tezi, koito za 5 chasa ne uspyaha da napishat po edna tema, a za 10 min stanaha fakiri i govoriha po 3 temi.Tova mirisheeeeeeeeeeeeeeeee, mnogooooooooooooo......................na korupcia
Ste chakam rezultati, nishto ne mi ostava
Start - Settings - Control Panel - Regional Settings - Регионални езикови опции - Разширени данни - Add и оттам избираш фонетична кирилициа- Bulgarian Phonetic
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
-
Dzvero_ide
- В началото бе словото
Задник , крака , цици , финансово положение , толерантност към циганите, да не си обрязан , да не дишаш лепило , умението да правиш секс на обществени места в продължение на 2 часа , без почивка( като менTimShel_Girl написа:Айде пак конспираци... На устния играят и други фактори - харизма, увереност, видимо притеснение... нещата са по-комплексни...
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Крайно ме разочарова,а мислех да се пробвам за втори БарековDzvero_ide написа:Задник , крака , цици , финансово положение , толерантност към циганите, да не си обрязан , да не дишаш лепило , умението да правиш секс на обществени места в продължение на 2 часа , без почивка( като менTimShel_Girl написа:Айде пак конспираци... На устния играят и други фактори - харизма, увереност, видимо притеснение... нещата са по-комплексни...) и т.н....
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
-
borislava_
- В началото бе словото
Значи едно нещо искам само да кажа - не мога да повярвам, че може по такъв начин да ми се изгаврят в СУ... Наистина досега колкото и да бях огорчена , мислех, че просто в мен е проблемът, но след това, което направиха.. Просто не мога да повярвам, че има толкова некултурни хора.. Не знам, не мога да определя с други думи това, което направиха ,майната му, че няма да ме приемат. Много грозно говори това за университета, нямам намерение да се изказвам зле и да разкажа какво направиха пред някого, защото наистина е много грозно, неетично и грубо..
- Шепот
- Стенограф
- Курс: трети
- Обратна връзка:
borislava_, според мен е хубаво да кажеш, ан е да ги пазиш в тайна, но решението си е изцяло твое.
С мен се отнесоха добре в комисията, но съм извадила късмет, вече доста хора се оплакаха, че при тях не е било така.
Dzvero_ide, тези критерии, които изброи за журналист ли са според теб!?
С мен се отнесоха добре в комисията, но съм извадила късмет, вече доста хора се оплакаха, че при тях не е било така.
Dzvero_ide, тези критерии, които изброи за журналист ли са според теб!?
~ Кътчето ~
- Cosa~Nostra
- Пишете, о, братя