Какви съквартиранти искате?
Модератор: Boromir
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Нямам нищо против хората,които слушат метъл,ама ..... му те миришат!За тях не знам защо,но некъпането е вид изкуство.Поне всички,които аз познавам са такива.И тоя мрачен стил
Може ли момиче да ми облечечерна тениска с черепи и да ходи с немита коса?Не е ли да си се облечеш с нещо естетически красиво си не е работа.Не ща в никакъв случай матъли в една стая с мен 
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Абе, хора. Всеки ще си прави каквото си иска. Който иска да смърди, да смърди, то си е за негова сметка. Единственото, което има значение е вашето собствено благополучие. Грижете се за него, а не задълбавайте в разискването на милион пъти предъвкани псевдоморалистични казуси... И това е самата истина.
Мъгла над Русе

- red&white
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Абе, хора. Всеки ще си прави каквото си иска. Който иска да смърди, да смърди, то си е за негова сметка. Единственото, което има значение е вашето собствено благополучие. Грижете се за него, а не задълбавайте в разискването на милион пъти предъвкани псевдоморалистични казуси... И това е самата истина.
брех брех
на 24ти започва ебанта 
Всеки може да си прави каквото иска, обаче в кравефермата - в обществото има някои правилаdeepkeeper написа:Абе, хора. Всеки ще си прави каквото си иска. Който иска да смърди, да смърди, то си е за негова сметка. Единственото, което има значение е вашето собствено благополучие. Грижете се за него, а не задълбавайте в разискването на милион пъти предъвкани псевдоморалистични казуси... И това е самата истина.
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Надявам се, че не мисиш, че съм искал да те засегна - просто си плямпамdeepkeeper написа:Да, благодаря, че ми отвори очите за обществените норми.
Пак казвам: Каквото си иска.
Последно промяна от AlexLevit на 05 Авг 2007, 00:58, променено общо 1 път.
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
-
Dzvero_ide
- В началото бе словото
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
[quote="AlexLevit"][quote="deepkeeper"]Да, благодаря, че ми отвори очите за обществените норми.
Пак казвам: Каквото си иска.[/quote]
Надявам се, че не мисиш, че съм искал да те засегна - просто си плямпам
[/quote]
Аа, спокойно, аз трудно се засягам
А пък с тези глупави цитати не знам вече на кое място да си сложа отметка...
Пак казвам: Каквото си иска.[/quote]
Надявам се, че не мисиш, че съм искал да те засегна - просто си плямпам
Аа, спокойно, аз трудно се засягам
А пък с тези глупави цитати не знам вече на кое място да си сложа отметка...
Мъгла над Русе