Мисля, че имам грешка в оценката !!!
Модератор: Boromir
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
На всички изпити в СУ получих повече от очакваното. Явих се на изпита по английски просто така, без никаква сериозна подготовка! Никакви курсове, никакви уроци... Цялото ми учене беше около месец. Бях сигурна, че ще имам двойка. Имам 3.29. Може би съм изкарала късмет, не знам. Но това непрекъснато недоволство от страна на хора, които се смятат за ужасно ощетени, ми се вижда малко прекалено! 
честно казано и аз се чувствам малко ощетена относно оценките от изпитите ми и по бел и по история.значи във винса във варна и в софийския се паднаха едни и същи теми по история.във варна имам 5.25,а в софия 4.направо щях да падна като си видях резултатите.и двете теми съм си ги написала по абсолютно еднакъв начин.сигурна съм,защото след изпита в софия си прочетох темата-всичко си бях написала както трябва.просто незнам какво да си мисля. а пък за изпита по бел, направо не ми се говори-имам 3.не твърдя,че разсъжденията са ми били перфектни,че съм най-грамотния човек на света... написала съм това,което съм учила и то не е малко. не мисля,че е било грешно и,че заслужавам 3.сигурно доста от вас си мислят като мен и са в подобно положение.сега класиране в СУ ще видя през крив макарон.... в крайна сметка не ми остава друго,освен да се примиря със ситуацията.не съм искала да занимавам никого с моите глупости,просто имах нужда да го кажа.
-
Dzvero_ide
- В началото бе словото
Да бе и на мене ми я сгрешиха...Писали са ли са ми 2-ка , а аз си знам , че съм за не по-малко от 5.99 , ма не 6 , че не искам да ставам нагъл.... Баси майката , как пък стана това !!!Хахахаха, вие луди ли сте бе...сбъркали им оценката , дрън дрън дрън...Поне като се осирате па примирявайте се бре...

Абе момче ти от къде падаш? Ти ако пишеш нещо и си учил разбира се, че ще знаеш дали е вярно или не. Все едно да те вдигнат устно да разказва урок по биология, да го знаеш, да го изпееш като песен и да се чудиш дали намя да имаш 6......... всеки знае какви способности има и какво може. Аз като ти казвам, че не очаквах под 5, а имам 2 значи има защоDzvero_ide написа:Да бе и на мене ми я сгрешиха...Писали са ли са ми 2-ка , а аз си знам , че съм за не по-малко от 5.99 , ма не 6 , че не искам да ставам нагъл.... Баси майката , как пък стана това !!!Хахахаха, вие луди ли сте бе...сбъркали им оценката , дрън дрън дрън...Поне като се осирате па примирявайте се бре...![]()
![]()
Хора, направо сън не спя за това дали ще ме приемат....В УНСС се видя,че е някаква пародия на ВУЗ- с толкова 6ци...леле умен народ сме си ние,а:) За да влезнеш в УНСС трябва да си завършил в село Криво нагорнище (за да има диплома 6), да познават родителите ти всички учители и най- важното да си имат приказката с директора :lol: И другото, което трябва да направиш за да влезнеш е да платиш сумата от 500 лв. С извинение,но това не е исатински университет, а скъпо платено "училище".
Последно промяна от Dori_to_ на 05 Авг 2007, 10:05, променено общо 1 път.
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
Dori_to_ написа:Хора, направо сън не спя за това дали ще ме приемат....В УНСС се видя,че е някаква пародия на ВУЗ- с толкова 6ци...леле умен народ сме си ние,а:) За да влезнеш в УНСС трябва да си завършил в село Криво нагорнище (за да има диплома 6), да познават родителите ти всички учители и най- важното да си имат приказката с директораИ другото, което трябва да направиш за да влезнеш е да платиш сумата от 500 лв. С извинение,но това не е исатински университет, а скъпо платено "училище".
Всичко, което каза, е ужасно невярно! Да, цялата им КСК беше пародия, но другите неща, които изброи, съвсем не са така. Не съм завършила в село, родителите ми не познават никого, не съм плащала никаква такава сума, но ме приеха - второ желание! Естествено, няма да се запиша, защото за мен СУ е по-добрият университет и искам да уча в него! Но влизането в УНСС не е толкова невъзможно колкото го изкара!