Привличал/а ли ви е някой/я преподавател/ка ?:)
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
да се качвам до намайн...така де...до много далече и високо, само за да се надявам евентуално да я срещна в коридора... ми някакси невърви
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
- Lord de Sword
- Обратна връзка:
ми направи го, после ти ще тичаш за оксижен, като дойде момента 
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Е кво, само мене ли не ме е привличал никой от преподавателите ми? Или само на мене са се паднали откровено дъртите или грозни такива...
Ми че ние под 50г. първи курс имахме само 2ма. Какво да кажа...Иначе бяха симпатяги, но чак да си падна по тях...Освен това единият (Бойко Пенчев по литер. комуникация) беше женен (постоянно си играе с халката, докато говори). Другият, прочутият асистент по икономика Иван, го сваляха доста момиченца, предимно ПР, но не е нищо особено (факт, който само подчертава докъде е изпаднал народа, като няма нещо по-младо...) А, имаше още един млад (макар в неговия случай понятието да е относително), но на малко хора им стискаше да пробват да го свалят. Пък и онези, които пробваха, бързо се отказаха, нямало смисъл.
ФЖМК просто не е мястото за свалки...
Що се отнася до гимназията...там имахме само един млад, но се говореше, че е педал, което ме съмнява. Пък беше и женен, с детенце. Другите бяха основно жени, при това дърти или покъртително грозни...
Тъй че и момчетата не можаха да намажат...
Ми че ние под 50г. първи курс имахме само 2ма. Какво да кажа...Иначе бяха симпатяги, но чак да си падна по тях...Освен това единият (Бойко Пенчев по литер. комуникация) беше женен (постоянно си играе с халката, докато говори). Другият, прочутият асистент по икономика Иван, го сваляха доста момиченца, предимно ПР, но не е нищо особено (факт, който само подчертава докъде е изпаднал народа, като няма нещо по-младо...) А, имаше още един млад (макар в неговия случай понятието да е относително), но на малко хора им стискаше да пробват да го свалят. Пък и онези, които пробваха, бързо се отказаха, нямало смисъл.
ФЖМК просто не е мястото за свалки...
Що се отнася до гимназията...там имахме само един млад, но се говореше, че е педал, което ме съмнява. Пък беше и женен, с детенце. Другите бяха основно жени, при това дърти или покъртително грозни...
Последно промяна от Търговецът на кристал на 25 Ное 2005, 18:31, променено общо 1 път.
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Ех,тези учителки по английски...xpucmo написа:Учителката ми по английски в гимназията. Току що беше завършила университета. Целият випуск (и по-специално момчешката част, че и тея от випуските след нас) беше хлътнал по нея, но тя на пук се омъжи за някакъв неизвестен галфон
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- fire
- Живее, за да пише
Никога не съм се влюбвала в някой преподавател. Не зная защо. Не мога да кажа, че всички са били възрастни и грозни, но явно всички съм възприемала само и единствено като преподаватели. И добре, че не ми се е случвало. Незная какво щях да правя, как щях да посещавам часовете при този преподавател... 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
еми за кратък период от време доста, а после понякога по-малко друг път повече.. зависи от периода , в който се намирам и от действията му напоследък.. лоллз сеш сеvaleriq написа:за кратък период от време ???gitty написа: Ооо дааа! И то за кратък период от време доста.. хот, хот, хот.. =P![]()
...що се отнася до мен...привличали са ме поне трима...или поне за толкова се сещам в момента...
--> 

- Lord de Sword
- Обратна връзка:
и да ти кажа, едва ли има сми, 'щото мацката е женена от окло две години вечеFilosoff написа:Ми това се казва гадже - хем хубава, хем умна,хем си има кариера - къде е тая асистентка??
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,