Устен изпит по журналистика - 03.08.2007

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Айде пак конспираци... На устния играят и други фактори - харизма, увереност, видимо притеснение... нещата са по-комплексни...
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Едно е ясно - който е доволен от оценката си, отрича всякакви конспирации и смята, че всичко е честно, а тези, които не са - винаги търсят вината в другите :roll:
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
bijutera
В началото бе словото

Мнение от bijutera »

Честито на diana_gk, както и на всички влезли, не го казвам просто така, искрено се радвам, че влизате, без злоба и завист! Пък надеждата умира последна за мен, макар шансът ми да е минимален наистина...надявам се само на литературата да съм наистина много напред, както и да има момчета с p.r. и др. специалности като първо желание, защото иначе ме изпреварват на двата изпита по жур. по 20 и няколко момчета и...
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

bijuter - Благодаря, но аз си мисля, че все пак ще влезеш.
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Re: kak vi se struva

Мнение от rueva »

felino написа:izvinyavam se za latimicata, no nyamam kirilica

Kak vi se struva tova: na pismen izpit po jurnalistika sam na 75 myasto spored statistikata na ocenkite, a sled ustnia na 160.Kak taka pochti 100 choveka me izprevariha i to tezi, koito za 5 chasa ne uspyaha da napishat po edna tema, a za 10 min stanaha fakiri i govoriha po 3 temi.Tova mirisheeeeeeeeeeeeeeeee, mnogooooooooooooo......................na korupcia

Ste chakam rezultati, nishto ne mi ostava
едно е да пишеш хубаво, мн по-лесно е фейс ту фейс да ''омайваш''. едното няма връзка с другото ;]
Аватар
Шепот
Стенограф
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

felino написа: Kak vi se struva tova: na pismen izpit po jurnalistika sam na 75 myasto spored statistikata na ocenkite, a sled ustnia na 160.Kak taka pochti 100 choveka me izprevariha i to tezi, koito za 5 chasa ne uspyaha da napishat po edna tema, a za 10 min stanaha fakiri i govoriha po 3 temi.Tova mirisheeeeeeeeeeeeeeeee, mnogooooooooooooo......................na korupcia
Виж, в персоналната информация до понеделник няма да пише колко хора са пред теб по бал. Пише, че на писмения има 75 човека с по-добра оценка от теб, а на устния - 160 човека. Когато сумират оценките ти + оценките по български език и литература от училище и от писмения от 13-ти, тогава ще се види реално колко човека са пред теб по бал и къде те приемат.
Дали има корупция или не нз, че в л-рата има - има, за ж-ката не знам. Но в случая не е корупция, просто не си разчел(а) правилно информацията от таблицата си. ;)
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

felino написа:izvinyavam se za latimicata, no nyamam kirilica

Kak vi se struva tova: na pismen izpit po jurnalistika sam na 75 myasto spored statistikata na ocenkite, a sled ustnia na 160.Kak taka pochti 100 choveka me izprevariha i to tezi, koito za 5 chasa ne uspyaha da napishat po edna tema, a za 10 min stanaha fakiri i govoriha po 3 temi.Tova mirisheeeeeeeeeeeeeeeee, mnogooooooooooooo......................na korupcia

Ste chakam rezultati, nishto ne mi ostava
Направи следното:
Start - Settings - Control Panel - Regional Settings - Регионални езикови опции - Разширени данни - Add и оттам избираш фонетична кирилициа- Bulgarian Phonetic
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
Dzvero_ide
В началото бе словото

Мнение от Dzvero_ide »

TimShel_Girl написа:Айде пак конспираци... На устния играят и други фактори - харизма, увереност, видимо притеснение... нещата са по-комплексни...
Задник , крака , цици , финансово положение , толерантност към циганите, да не си обрязан , да не дишаш лепило , умението да правиш секс на обществени места в продължение на 2 часа , без почивка( като мен :twisted: ) и т.н....
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

Dzvero_ide написа:
TimShel_Girl написа:Айде пак конспираци... На устния играят и други фактори - харизма, увереност, видимо притеснение... нещата са по-комплексни...
Задник , крака , цици , финансово положение , толерантност към циганите, да не си обрязан , да не дишаш лепило , умението да правиш секс на обществени места в продължение на 2 часа , без почивка( като мен :twisted: ) и т.н....
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Крайно ме разочарова,а мислех да се пробвам за втори Бареков :D :D :lol: :lol: :lol:
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
borislava_
В началото бе словото

Мнение от borislava_ »

Значи едно нещо искам само да кажа - не мога да повярвам, че може по такъв начин да ми се изгаврят в СУ... Наистина досега колкото и да бях огорчена , мислех, че просто в мен е проблемът, но след това, което направиха.. Просто не мога да повярвам, че има толкова некултурни хора.. Не знам, не мога да определя с други думи това, което направиха ,майната му, че няма да ме приемат. Много грозно говори това за университета, нямам намерение да се изказвам зле и да разкажа какво направиха пред някого, защото наистина е много грозно, неетично и грубо..
bubble
От дъжд на вятър

Мнение от bubble »

абе хора с 19.75 ще ме вземат ли задочно в тъпия им факултет? :lol:
Аватар
Шепот
Стенограф
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

borislava_, според мен е хубаво да кажеш, ан е да ги пазиш в тайна, но решението си е изцяло твое.
С мен се отнесоха добре в комисията, но съм извадила късмет, вече доста хора се оплакаха, че при тях не е било така.
Dzvero_ide, тези критерии, които изброи за журналист ли са според теб!? :lol:
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Хей, дойде и моя ред да се похваля с мойто 6.00 на Устен... 8) 8) 8)
С него бала ми става 22.01 и се надявам да е достатъчно за PR
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

Ето един колега за мен, и един конкурент по-малко за bijutera
Аватар
Cosa~Nostra
Пишете, о, братя

Мнение от Cosa~Nostra »

На bijutera му пожелавам искрено да влезе журналистика.
Човекът е левскар, трябва да се подкрепяме сините фенове. :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”