Мисля, че имам грешка в оценката !!!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

тва беше отговор на запитването на valar, просто забравих да сложа от пред @valar за да стане ясно. Предния ми пост нямаше нищо общо с твоя Gombeto
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Аватар
GombeTo
В началото бе словото

Мнение от GombeTo »

ааа добре сори :D
zdravkochoki
В началото бе словото

Мнение от zdravkochoki »

Иаз съм недоволен от оценката ми по география.Когато след изпита се обадих на госпожата която ме готвише и й казах какво съм написал{включително и данните} тя беше много доволна и каза че не би трябвало да имам под 5.25 ,но вчера отварям персоналната информация и бум 3.75.Щях да падна от стола.В началото на годината
не исках да уча в друг университет освен СУ,но още като минаха предварителните и си видях оценката и работата си казах ,че не искам да уча в университет където не ме оценяват.От тази ситуация си извадих извода че хора , който не ме оценяват не ме заслужават и затова за ништо на света няма да запиша в СУ
Аватар
RauChEr
От дъжд на вятър

Мнение от RauChEr »

Еми като не си изкарал няма са запишеш я.. и аз чаках 6+ и аз останах недооценен
:lol:
60t s1m g0t1n , 60t m0gA !!!
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------

На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.

------------------------------------
valar
В началото бе словото

Мнение от valar »

Ами да ви кажа - в БГ университетите е трудно да влезнеш и лесно да завършиш, в чужбина е обратното.
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

То така трябва и тук да стане. Всеки да може да влезне да учи каквото си иска, но на края на първата година летвата да се вдигне много на високо, та да отпаднат тия които не си дават зор или не са за тази специалност.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

както е казал народа:Мека пишка и дребни пари всеки може да извади
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
valar
В началото бе словото

Мнение от valar »

Не, че искам да плаша хората, с които ще се срещна на 7 за да си видя писанията, но при мен циганските номера не вървят.
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

valar написа:Не, че искам да плаша хората, с които ще се срещна на 7 за да си видя писанията, но при мен циганските номера не вървят.
Да знаеш, че те четат тука...
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
compaq
От дъжд на вятър

Мнение от compaq »

uktc написа:
valar написа:Не, че искам да плаша хората, с които ще се срещна на 7 за да си видя писанията, но при мен циганските номера не вървят.
Да знаеш, че те четат тука...
и какво като го четат?нека да са подготвени...да си слагат бронежилетки,да си правят застраховка живот,да кажат на чичкото/дядката-охрана да бди внимателно за съмнителни лица,но и това няма да ги спаси...
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Мисълта ми беше, че не четат тук, но явно не я схвана.
Не се заканвай, защото най-спокойно ще ти докажат тяхната теза и ще ти затворят устата.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
GombeTo
В началото бе словото

Мнение от GombeTo »

Хаха аз знам защо имам 2-ка! Защото те четат тук и който зло мисли за СУ той няма да успее! хХхахахХАХАХахх :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zdravkochoki
В началото бе словото

Мнение от zdravkochoki »

RauCher написа:Еми като не си изкарал няма са запишеш я.. и аз чаках 6+ и аз останах недооценен
:lol:
Все пак имас други университети , а и не мисля че туризма в СУ е най-добър тук.Като разгледах програмата на УНСС е много пъти по -добра от тази на СУ.
BIOGADA
В началото бе словото

Мнение от BIOGADA »

ХОРА ИСКАМ ДА ВИ КАЖА САМО 1.ЕДИН ФРЕНД МЕ СВЕТНА В СУ НЯМА ПРЕРАЗГЛЕЖДАНЕ НА РАБОТИТЕ ЗАЩОТО АКО ИМАШЕ ЩЕ СТАНЕ СКАНДАЛ ЗАЩОТО 30%-40% ОТ РАБОТИТЕ СЕ ЗАХВЪРЛЯТ БЕЗ ПРОВЕРКА, ПОД БЕЗ ПРОВЕРКА ИМАМ ПРЕДВИД ГЛЕДАТ СЕ ОТГОРЕ ОТГОРЕ И НА ПРОФЕСОРЧЕТО КАТО ГО ЗАБОЛЯТ ОЧИЧКИТЕ ПОД ЛУПИТЕ ДЕТО НОСИ И ХВЪРЛЯ РАБОТАТА И МИНАВА НА СЛЕДВАЩАТА.МАЛЕЕЕ ЗА ТОЯ СКАПАН УНИВЕРСИТЕТ КОЛКО ПАРИ ХВЪРЛИХ И КАКВО НЯКАКЪВ ПЕДАЛ МИ Е ВИДЯЛ ПЪРВАТА СТРАНИЦА И МУ СЕ Е ДОЯЛО НЕЩО (ЩОТ ТЕМАТА ПО ГЕОГР. БЕШЕ ХВП) И Е ОТИШЪЛ ДА СИ КУПИ НЕЩО ДО МАГАЗИНА.
Аватар
Dori_to_
В началото бе словото

Мнение от Dori_to_ »

Хора искам и аз да споделя нещо. На предварителния изпит по география имам 2,не се срамувам, защото знам че съм допуснала грешки и то наистина груби! Но с извинение тези, които проверяват наистина май не си дават много зор...Защото ХВП е супер тема,писах 10 страници, писах, писах и така,доволна и щастлива,докато не си видях оценката ж сайта! А след изпита като си приверих темата се оказа че имам сбъркани 2 неща- една дата и една цифра! Е на тва кво му викате. И сега хората, които си патят сме пак ние,това е несправедливо! И оценката ми е 3.88, което ми се струва недостатъчно...Но само Бог знае (уш) кво ще става...Все пак успех :)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”