@dimage: Не се отчайвай. Поне не до 6ти
как се провалихте?
Модератор: Boromir
май мнението ми ще е спам спрямо насочеността на темата, но въобще не съм се провалил ооо въъобще не
Нищо не е така както изглежда. Аз си постигнах първата задачка да се закача някъде, а след това ше съжаляват че са ме приели. Просто системата им няма да ме издържи
При мен всичко върви в една геометрична прогресия.
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Ами аз още от начало си казах, че искам да уча китаистика. Първата година не стана и влезнах АФ за да не ходя войник (парашутист), втората година също не стана и влезнах психология защото ми е интересна, но пък заминах на бригада, и сега чакаме понеделник да видим какво ще стане с китаистиката. Минималният бал миналата година беше 27.36, а аз сега съм с 27.88 и мисля, че съм вътре, но искам да го видя черно на бяло.uktc написа:Don_Horhe написа:Нема се пуашиш, аз тази година за трети път кандидадствам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- RauChEr
- От дъжд на вятър
И аз смятам да кандидащвам цял живот.. за спорта просто .. докато не изкарам аз 6+ няма да се откажа никога 
60t s1m g0t1n , 60t m0gA !!!
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.
------------------------------------
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.
------------------------------------
- Cosa~Nostra
- Пишете, о, братя
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
В Ирландия имаше една бабка, която учеше някаква икономика и беше ходила на бригада в САЩ. То за Ирландци няма възръстови ограничения; стига да си студент, и на 100 години можеш да заминеш.Cosa~Nostra написа:RauCher написа:И аз смятам да кандидащвам цял живот.. за спорта просто .. докато не изкарам аз 6+ няма да се откажа никога![]()
![]()
![]()
Колко му е - едно бабе на 70 е студентка в Търново..
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt

и аз се присъединявам към провалилите се - имам 4 по немски и мисля че няма да ми стигне....миналата година мин. бал е бил 20.88, моя сега е 24.00, ама като гледам статистиката, мисля че няма да ми стигне.....а другите специалности, които написах са традиционно с високи балове-скандинавистика,културология и т.н 
izvinyavam se za latimicata, no nyamam kirilica
Kak vi se struva tova: na pismen izpit po jurnalistika sam na 75 myasto spored statistikata na ocenkite, a sled ustnia na 160.Kak taka pochti 100 choveka me izprevariha i to tezi, koito za 5 chasa ne uspyaha da napishat po edna tema, a za 10 min stanaha fakiri i govoriha po 3 temi.Tova mirisheeeeeeeeeeeeeeeee, mnogooooooooooooo......................na korupcia
Ste chakam rezultati, nishto ne mi ostava
Kak vi se struva tova: na pismen izpit po jurnalistika sam na 75 myasto spored statistikata na ocenkite, a sled ustnia na 160.Kak taka pochti 100 choveka me izprevariha i to tezi, koito za 5 chasa ne uspyaha da napishat po edna tema, a za 10 min stanaha fakiri i govoriha po 3 temi.Tova mirisheeeeeeeeeeeeeeeee, mnogooooooooooooo......................na korupcia
а ако притежаваме само мъжки чар тогава кво правиме бе?FTF написа:ми имам предвид че ако не стане по нормалния начин да се набъркаш в дипломация, политика, управление и въобще всички други специалности дето подготвят такива кадри, то по втория-с връзки, пари и женски чар, винаги ефекта е поразителен.
ми естествено , че е корупция бе. ти да не забрави в коя д-ва живееш?felino написа:izvinyavam se za latimicata, no nyamam kirilica