Устен изпит по журналистика - 03.08.2007

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Desodeset
Постоянно присъствие

Мнение от Desodeset »

bijutera написа:Ами щом ти си от Сливен трябва да знаеш, че съм леко тъп, така че не мога да позная
Все пак беше от моя випуск,а знам колко тъпи БЯХМЕ. :wink:
Чаша,ний пак сме сами!
bijutera
В началото бе словото

Мнение от bijutera »

Епа кой си бе, човече?
Desodeset
Постоянно присъствие

Мнение от Desodeset »

Аре бе Хуманитарна си завършил.Не можеш ли да познаеш тоя,който те риташе по мачовете 5 години. :lol:
Чаша,ний пак сме сами!
bijutera
В началото бе словото

Мнение от bijutera »

А, бе, синко? Какво правиш ти в тема за журналистиката, бе?
Desodeset
Постоянно присъствие

Мнение от Desodeset »

Изживявам се като спамер.А и случайно те видях,нямаше как да сбъркам просто. :wink:
Чаша,ний пак сме сами!
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

Аз да ви прекъсна офтопика и да се похваля. Имам 6.00 на устен и съм мн изненадана, наистина не очаквах. На есен колеги и колежки! :D :D :D
Аватар
Cosa~Nostra
Пишете, о, братя

Мнение от Cosa~Nostra »

diana_gk написа:Аз да ви прекъсна офтопика и да се похваля. Имам 6.00 на устен и съм мн изненадана, наистина не очаквах. На есен колеги и колежки! :D :D :D
Честито. :)
Макар че можеше да влезеш без проблем и италианска филология, оценката ти е хубава.
Ама щом те влече журналистиката, успех. :)
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

Аз влизам ПР, а за италианския - още обмислям дали да не запиша втора специалност след 2 години, защото аз си го обичам и нямам намерение дотук да спра.
felino
В началото бе словото

kak vi se struva

Мнение от felino »

izvinyavam se za latimicata, no nyamam kirilica

Kak vi se struva tova: na pismen izpit po jurnalistika sam na 75 myasto spored statistikata na ocenkite, a sled ustnia na 160.Kak taka pochti 100 choveka me izprevariha i to tezi, koito za 5 chasa ne uspyaha da napishat po edna tema, a za 10 min stanaha fakiri i govoriha po 3 temi.Tova mirisheeeeeeeeeeeeeeeee, mnogooooooooooooo......................na korupcia

Ste chakam rezultati, nishto ne mi ostava
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

diana_gk написа:Аз влизам ПР, а за италианския - още обмислям дали да не запиша втора специалност след 2 години, защото аз си го обичам и нямам намерение дотук да спра.
колежка значи :D
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

На устен оценките винаги са по-високи, защото човек ако е съобразителен може да разтегне симпатични локуми, дори да се отклони от темата, и пак да направи добро впечатление...
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

diana_gk написа:Аз влизам ПР, а за италианския - още обмислям дали да не запиша втора специалност след 2 години, защото аз си го обичам и нямам намерение дотук да спра.
Аз съм почти в това положение...само дето аз искам журналистика, а планирам да си се върна по-късно към английския, защото съм завършила такъв профил, а и защото си го обичам :wink:
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
felino
В началото бе словото

Мнение от felino »

На устен оценките винаги са по-високи, защото човек ако е съобразителен може да разтегне симпатични локуми, дори да се отклони от темата, и пак да направи добро впечатление...

A zashto si mislish, che sam saobrazitelna na pismen i uspyavam da napisha, a ne sam saobrazitelna na usten? Nyama takova neshto, govorih i po 3 temi i otgovorih na vsichko, koeto me pitaha.Osven tova vidimo byaha dovolni.Posle obache zapochva naglasyaneto na ocenkite...spored pismeniya de, na koi kolko tryabva za da vleze ili ne.
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
felino
В началото бе словото

Мнение от felino »

osven tova, razbiram da sa po-saobrazitelni ot men 10, 20 30 choveka, no vsichki tezi 100, s po-niska ot moyata ocenka na pismen!!!
Izvinyavam se, no neshto ne mi se vrazva.
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

Аз бях на стената днес и искам да ви кажа какво ме впечатли - 4 двойки на устен изпит, много средни оценки, дори на хора с висок резултат на БЕЛ и писмен. Така че не всичко зависи от оценките. А на мен и по-малко да ми бяха писали, пак щях да вляза. Не смятам, че оценките са нагласявани специално.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”