Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Изкарах 3,88 без да съм чела темата. Доволна съм, но не и от факта, че това няма да ми стигне за Туризъм - а тази специалност ми беше мечтата Но пък знае ли човек, може да паднат много баловете (под 28,80 ), ако не - догодина...
Sugarkata:
ами имаше диктовка, нищо особено не беше.
имаше текст за разбиране с 5 въпроса; след това граматика и лексика; текст с 10 празни места; още малко граматика и съчинение. за 2часа и половина
иии имам 4.64
Leta написа:Някой да има информация при какви условия и след колко време човек може да се премести от Г. в Т.? И дали изобщо може.
пак трябва да питаш, но мисля че в сайта четох в документите за записване на нова специалност или преместване ,че в геолого-географският факултет не са разрешени преместванията
Х. ГЕОЛОГО-ГЕОГРАФСКИ ФАКУЛТЕТ
Геолого-географски факултет за учебната 2007/2008 г. не предвижда прием за придобиване на втора или нова специалност.
Leta написа:Някой да има информация при какви условия и след колко време човек може да се премести от Г. в Т.? И дали изобщо може.
пак трябва да питаш, но мисля че в сайта четох в документите за записване на нова специалност или преместване ,че в геолого-географският факултет не са разрешени преместванията
Х. ГЕОЛОГО-ГЕОГРАФСКИ ФАКУЛТЕТ
Геолого-географски факултет за учебната 2007/2008 г. не предвижда прием за придобиване на втора или нова специалност.
По-нататъшното ровичкане показа, че трябва да съм завършила с успех над 5.50 и да съм положила изпита за език...да, което си е едва ли не втора КСК. Но май няма да се наложи цяла година чакане, защото балът и тази година ме изненада..приятно и съм приета РРП, а не Г.
*
Все пак благодаря за информацията на тези, които се отзоваха. Дано всички са толкова доволни от специалностите си, колкото съм и аз в момента.