English

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Scabbia
В началото бе словото

Мнение от Scabbia »

Аз писах 1.АФ
2.Скандинавистика
3.Японистика
4.Китаистика
5.Румънска филология и тн...
За първите 4 просто вече забравих....тъй като бала ми е 23,85.... :( Според вас имам ли шанс за румънска? Във ВТУ ме приеха 1-во желание - АФ и ако не запиша до 10-ти,губя мястото... Според вас да чакам ли 2-ро,3-то в София за Румънска или да записвам в Търново...?
:)
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Миналата година балът е бил 23.64, а тази година сигурно ще е и по-нисък, така че имаш шансове още на първо класиране според мен.
Dantata
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Dantata »

Scabbia, момиче ли си? Ако си момче нищо чудно да влезеш АФ! .. не че го препоръчвам де. Но като гледам специалностите които си писала си момиче.. тогава ще е по-трудно.
Аватар
crystal
В началото бе словото

Мнение от crystal »

според мен ще влезеш и то още от първо класиране :]
Hold ur breath and count to ten
Scabbia
В началото бе словото

Мнение от Scabbia »

Dantata написа:Scabbia, момиче ли си? Ако си момче нищо чудно да влезеш АФ! .. не че го препоръчвам де. Но като гледам специалностите които си писала си момиче.. тогава ще е по-трудно.
Да,момиче съм.Аз за АФ вече забравих....единствена надижда ми е румънската... :? Успех на всички! :wink:

*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
:)
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

ADeLL написа:
JackInTheBox написа:[

бях семестър и половина т.е. тръгнах си още април иначе си взех вси изапити от първия семестър без каквито и да било затруднения

Защо се отказа от Скандинавистиката? Тука сума народ та и аз сме се засили натам(е аз само си мечтая), а ти си се отказал? Питам само от любопитство(ако не искаш не отговаряй)
разочароваха ме някой глупави неуредици .. не че има специалност без неуредици в който и да било университет но тази си има някой доста натрапчиви пукнатини .. също така преподавателите направиха много за да ме демотивират да уча при тях .. главно заради това
стрийм
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

Разбирам...успех в новото поприще тогава 8)
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

JackInTheBox написа:
ADeLL написа:

бях семестър и половина т.е. тръгнах си още април иначе си взех вси изапити от първия семестър без каквито и да било затруднения

Защо се отказа от Скандинавистиката? Тука сума народ та и аз сме се засили натам(е аз само си мечтая), а ти си се отказал? Питам само от любопитство(ако не искаш не отговаряй)
разочароваха ме някой глупави неуредици .. не че има специалност без неуредици в който и да било университет но тази си има някой доста натрапчиви пукнатини .. също така преподавателите направиха много за да ме демотивират да уча при тях .. главно заради това
По принцип формата за множествено число на неопредилетолното местоимение се записва "някоИ", а не някоЙ ("някоЙ глупави неуредици", "някоЙ доста натрапчиви пукнатини"). При теб тази грешка е доста тенденциозна. Никой не казва "един изгнили ябълки"... примерно.
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

JackInTheBox написа:
ADeLL написа:

По принцип формата за множествено число на неопредилетолното местоимение се записва "някоИ", а не някоЙ ("някоЙ глупави неуредици", "някоЙ доста натрапчиви пукнатини"). При теб тази грешка е доста тенденциозна. Никой не казва "един изгнили ябълки"... примерно.
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
Crescent
От дъжд на вятър

Мнение от Crescent »

deepkeeper, по принцип и твоята комерсиална прическа е смешна, както и очилата ти, но никоЙ не се оплаква, нали? Така че спри да търсиш кусури на хората, ако обичаш...
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Че да не употребяваш родния си език правилно не е... кусур, а безхаберие. Мен ме дразни, когато хората отправят "градивни критики", а в същото време се излагат с ниска езикова култура. (Ти очевидно се дразниш от прическите на хората - кое е по-нелепо?) Аз да не съм тука някакъв махнаджия, моля, моля.
И за бога, спрете да употребявате думата комерсиален там, където не й е мястото. Комерсиално е нещо, което цели печалба, материална изгода... т.е. казваш ми, че изкарвам пари с прическата си ли? Хайде не издребнявай. А и кой е говорил с теб изобщо, че пристигаш от нейде да раздаваш справедливост?
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
Crescent
От дъжд на вятър

Мнение от Crescent »

Демокрация е - ще си прави, каквото си поиска. Както аз не мога да ти кажа да не ходиш като клоун с тази коса, така и ти не можеш да му кажеш гък на него и да очакваш той да те вземе под внимание, нали? И не, не се дразня от прически като твоята, просто сте ми смешни, колкото и нелепо да ти звучи. Пука ми какво ще ми заяви ваше "височество". И ти ли си този, който ще ми каже, че не употребявам "комерсиален", където не му е мястото? Просто сте mainstream псевдогъзета, за да се харесате на mainstream псевдомадами... Пък дали изкарваш пари с прическата ти - силно ме съмнява... но като се замисля хората изкупуват слама в селата. Пък справедливост да раздавам, не, не обичам правото. Просто имам право да изразя мнение, както и ти.

Едит - ти си много хитър, майка ти да не е лисица?
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Аз не определям правилата, те просто са такива. И по правило ти употреби думата комерсиален абсолютно неуместно. Колкото и да ме обиждаш и да ме подиграваш, това няма да се промени.
Що се отнася до майка ми - браво, браво, оригиналдЪ шегичка. Родителите ми са лекари.
Пожелавам ти скоро да се отървеш от тази злоба към хората, която така те мъчи, защото няма да се похарчиш добре.
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

И пак те питам: Кой е казал нещо против теб, че ме нападаш? Месиш се, където не ти е работата.
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
Crescent
От дъжд на вятър

Мнение от Crescent »

Аз считам въпроса за приключен.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”