Кой изпит по западен език според вас е най-труден?
Модератор: Boromir
по принцип мисля, че всеки изпит по чужд език е труден. Взима се и по много стотни на грешка. Гласувах за немския- знам още английски и полски, но държах изпит само по немски. Ама и темата не е и много добре формулирана де
Все пак изпитите по чужд език не са никак лесни
"Но нека да ви открия напълно сърцето си, мои приятели: ако наистина имаше богове, как бих се сдържал аз да не стана бог?Следователно няма богове."
Не ми се хващай за щяло и нещяло,да я бях гледала под микроскоп тая тема че да си доволен/доволна!Квото съм решила тва съм написала.Кой западен език е най-труден?!??!?!?!?!??!М, кой кой кой??!?!?!?!?!?!!?Ти можеш ли да кажеш? А? Никой не може да каже?Защото никой не знае всички западни езици.А под западен език хората имат предвид общоприето схващане и не е нужно да издребняваш.А понеже това е форум на университет и понеже КСК тъкмо свърши .....аз ще кажа че е Английски!!!!ОТ ПРАКТИЧНА И ОТНАСЯЩА СЕ КЪМ ДАДЕНИЯ МОМЕНТ СИТУАЦИЯ В момента на този въпрос отговарям така,дори и да не е в унисон с твоите виждания. Както искам така ще го разбирам и ще пиша,ако не ти харесва ,не ми чети мнението,вижда се кое аз съм го писала,ориентирай се по аватара и просто пропускай щом смяташ ,че не е по темата.red&white написа:Кой западен език е най труден ?
ADeLL нема да е лошо да прочетеш внимателно заглавието 2,3 пъти след това да помислиш ощр толко пъти и тогава да пишеш
Добре ,че си ти да ме накараш да си я прочета отново...имах нужда от това~
-
allegralove
- В началото бе словото