Здравейте! Може ли някой да ми обясни по какво се различава кандидатстването с философски науки от кандидатстването с другите предмети? Има ли квоти?
4 по английски и 4 по философски науки достатъчно добър резултат ли са за прием философия редовно?
ПОМОЩ????!!!!!
философия - изпит
Модератор: Boromir
- mimosata
- В началото бе словото
м
Ама аз питам за една моя приятелка...
Иначе аз имам високи оценки и не искам философия.
Обаче някой знае ли как стоят нещата с кандидатстването с изпита по философски науки:
гледах, че за философия кандидатствана с философски науки има даже специален код при попълването на желанията. Има ли някакви квоти, които да дават предимство, ако оценката е от философски науки.
Може ли с този изпит да се кандидатства за други дпециалности.
Защото, като гледам, пред нея има към 50 жени, а местата за жени общо са някъде толкова (а нали част от тях ще влязат с други предмети, не с философски науки)
Обещах й да разуча, ама не са ми много ясни нещата...
Иначе аз имам високи оценки и не искам философия.
Обаче някой знае ли как стоят нещата с кандидатстването с изпита по философски науки:
гледах, че за философия кандидатствана с философски науки има даже специален код при попълването на желанията. Има ли някакви квоти, които да дават предимство, ако оценката е от философски науки.
Може ли с този изпит да се кандидатства за други дпециалности.
Защото, като гледам, пред нея има към 50 жени, а местата за жени общо са някъде толкова (а нали част от тях ще влязат с други предмети, не с философски науки)
Обещах й да разуча, ама не са ми много ясни нещата...
- avantgardistka
- В началото бе словото