Какви съквартиранти искате?
Модератор: Boromir
- tonia kostova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
-
UmreteotKale
- В началото бе словото
-
UmreteotKale
- В началото бе словото
Оф,па вие всичките сте страшни античалгари!Всеки втори е писал "и да не слуша чалга".Айде,моля!Аз пък слушам чалга,пуша,пия,гледам мачове,къпя се
,не уча,ходя по барове и си излизам с момчета.Вие пък всичките момичета,като сте толкова непорочни и само повтаряте колко е лошо да се пуши,пие и да се водят момчета що не се записахте в девическо училище
?
-
UmreteotKale
- В началото бе словото
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
ма първо снимкаcompaq написа:прати я при мен...аз ще я (раз)убедяtonia kostova написа:искам сестра ми.ама тя не иска на общежитие, а аз реших да съм на самоиздръжка, и ми е много мъчно че няма да сме заедно.ама с парите дето мога да изкарам до май на квартира ще заминат за максимум 3 месеца.затова ще подам молба да ме настанят при две приятелки, дано да я одобрят.ама ще поработя и върху сестрата.как да я убедя?!?!
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
хаха,че и аз пия, пуша (ама цигари не), излизам, прибирам се,понякога не се прибирам, ходя по пейки в парковете (примерно) ама не слушам чалга
по принцип имам претенции хората,с които живеят да са такива, ама все пак по-важното е да не ми лазят по нервите (пък да си бъдат каквито са си)!
"Но нека да ви открия напълно сърцето си, мои приятели: ако наистина имаше богове, как бих се сдържал аз да не стана бог?Следователно няма богове."
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз не искам наркомани!! Това е много важно. Сори, ама и треволяци не искам! Нито дилъри, нито алкохолици!! Искам здравомислещи хора, здраво стъпили на земята- да си тежат на мястото!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
-
goshko
- От дъжд на вятър
dizdemona написа:хаха,че и аз пия, пуша (ама цигари не), излизам, прибирам се,понякога не се прибирам, ходя по пейки в парковете (примерно) ама не слушам чалгапо принцип имам претенции хората,с които живеят да са такива, ама все пак по-важното е да не ми лазят по нервите (пък да си бъдат каквито са си)!
Естествено! Та това е мечтата на всеки метъл...в парка с френдове, на пейката, с една двулитровка и да се дерат като луди...ей с такива в стая дано да не попадам
Е такива хорица има ли ощеАз не искам наркомани!! Това е много важно. Сори, ама и треволяци не искам! Нито дилъри, нито алкохолици!! Искам здравомислещи хора, здраво стъпили на земята- да си тежат на мястото