Какви съквартиранти искате?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
tonia kostova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от tonia kostova »

хаха това е убийствено.тя е живяла на общежитие ама не е случила на съквартирантки яво и сега не мога да я навия.иначе знам за познанството и с отбор хлебарки и мишката Джулия:)
UmreteotKale
В началото бе словото

Мнение от UmreteotKale »

Хората са си го казали: Който не е от София,на кафево!
G sport 1914
sasoh
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от sasoh »

Също са казали: ако си тъп, обикновено е за цял живот
efegee
UmreteotKale
В началото бе словото

Мнение от UmreteotKale »

Не лъжи,тва го е казал Слим.
G sport 1914
silveto
От дъжд на вятър

Мнение от silveto »

Оф,па вие всичките сте страшни античалгари!Всеки втори е писал "и да не слуша чалга".Айде,моля!Аз пък слушам чалга,пуша,пия,гледам мачове,къпя се :D ,не уча,ходя по барове и си излизам с момчета.Вие пък всичките момичета,като сте толкова непорочни и само повтаряте колко е лошо да се пуши,пие и да се водят момчета що не се записахте в девическо училище :P :) ?
UmreteotKale
В началото бе словото

Мнение от UmreteotKale »

я дай снимка на ЛС.
G sport 1914
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

UmreteotKale написа:я дай снимка на ЛС.

:lol: :lol: :lol: Звучи като идеалната съквартирантка,а? :wink:
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

silveto наистина е много страшно нещо това чалгата. Тва да си тъп и прасе са все производни на нея.
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

compaq написа:
tonia kostova написа:искам сестра ми.ама тя не иска на общежитие, а аз реших да съм на самоиздръжка, и ми е много мъчно че няма да сме заедно.ама с парите дето мога да изкарам до май на квартира ще заминат за максимум 3 месеца.затова ще подам молба да ме настанят при две приятелки, дано да я одобрят.ама ще поработя и върху сестрата.как да я убедя?!?!
прати я при мен...аз ще я (раз)убедя ;)
ма първо снимка
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
dizdemona
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от dizdemona »

хаха,че и аз пия, пуша (ама цигари не), излизам, прибирам се,понякога не се прибирам, ходя по пейки в парковете (примерно) ама не слушам чалга 8) по принцип имам претенции хората,с които живеят да са такива, ама все пак по-важното е да не ми лазят по нервите (пък да си бъдат каквито са си)!
"Но нека да ви открия напълно сърцето си, мои приятели: ако наистина имаше богове, как бих се сдържал аз да не стана бог?Следователно няма богове."
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Аз не искам наркомани!! Това е много важно. Сори, ама и треволяци не искам! Нито дилъри, нито алкохолици!! Искам здравомислещи хора, здраво стъпили на земята- да си тежат на мястото!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
goshko
От дъжд на вятър

Мнение от goshko »

dizdemona написа:хаха,че и аз пия, пуша (ама цигари не), излизам, прибирам се,понякога не се прибирам, ходя по пейки в парковете (примерно) ама не слушам чалга 8) по принцип имам претенции хората,с които живеят да са такива, ама все пак по-важното е да не ми лазят по нервите (пък да си бъдат каквито са си)!

Естествено! Та това е мечтата на всеки метъл...в парка с френдове, на пейката, с една двулитровка и да се дерат като луди...ей с такива в стая дано да не попадам :evil:
sasoh
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от sasoh »

Ех, ограничени хора, ограничени хора :lol:
efegee
goshko
От дъжд на вятър

Мнение от goshko »

Всеки според предпочитанията си...
Mimi_Bank
В началото бе словото

Мнение от Mimi_Bank »

Аз не искам наркомани!! Това е много важно. Сори, ама и треволяци не искам! Нито дилъри, нито алкохолици!! Искам здравомислещи хора, здраво стъпили на земята- да си тежат на мястото
Е такива хорица има ли още :shock: ... айде може да се намери някои, който да не е тревоман (макар, че с тях е много забавно...казвам го от опит) ама чак да не пие...то ако не пийнеш някоя бира преди лягане на къде си тръгнал! ... убийте ме, но аз искам човече, което да си пие и да си се радва, че е студетче и да си скитосва и да не му пука кой к`во казал...с кой спал...къде и кога правил секс! Извинете, но не мисля, че вие и съквартирант(к)ите ви ще стойте мирно и кротко и няма да си мъкнете някое студентче, за да направите малко креватна гимнастика... :lol: млади хора сме ! :P сега трябва да живеем !!! 8)
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”