Аз почти никого не познавам, но ще лепна и аз един скромен списък хора, които са ми направили по някакъв начин впечатление. Ин НОУ ордър ъф апиърънс:
Ту би континюд...
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Това мнение беше най-смисленото ми, Крематори. Това, че някои хора го разбраха по техен си начин и решиха да го оплюят или игнорират, не го прави безсмислено... още по-малко пък флуд (каква ирония - ами той целият форум е пълен с такива постовеedited by Crematory:от тук нататък ви трия две- три страници безсмислени мнения, като оставям само класацията на Химера, без мненията относно нея!Ще ви бъда благодарна, ако флудът в темата бъде ограничен!Разрешавам все пак изказване на благодарности относно включване в нечии листи Very Happy Предварително - мерси!
Аз го усещам, повярвай миЦиндил-Пиндил написа:И тъй като минава 2 часа... пък и няма какво друго да правя, ще дам и моя лист с любими форумджии
Девойки:
- ^PrincessA^ - Имаме еднакви виждания по доста въпроси (макар, че едва ли си е проличало, при положение, че винаги пиша глупости и гледам да съм на въпреки на всички тук).

Кажи к"о те интересува пък аз ще отговарям,Himera написа:Милион, и МЗ4 никой не ви е споменал, но това не значи,че никой не ви харесва:) Аз съм ви забелязала... Но все пак бройката е 5:5 Хм, може да напиша едно едит и да ви включа,ама по нататък като ви доопозная