5 любимци!

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
John_Coffey
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от John_Coffey »

Ура! Има ме 8) Тамън си помислих, че симпатиите са правопропорционални (то направо "непротивоконституционствувателствувайте" стана) на броя на постовете :wink: В интерес на истината, не знам как сте се опознали толкова от постовете в "Аспирации", "Чоекът зад мен". "Човекът отляво", "Човекът отдясно" ... :wink:

Аз почти никого не познавам, но ще лепна и аз един скромен списък хора, които са ми направили по някакъв начин впечатление. Ин НОУ ордър ъф апиърънс:

:arrow: Vintersorg
:arrow: impure_blood
:arrow: alhimikat
:arrow: Лорд Носферату

Ту би континюд...
Jah Bless :rr:
Изображение
Изображение
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Здравейте банда
Гледам доста нови хора има из интернет пространството на СУ
4естито на приетите новобранци и успех за в бъдеще

Какво да кажа по темата?
Вси4ки до един ме радвате и затова няма как да се ограни4а само с 5-10 4овека
С някой се познаваме , а с по-новите не
Но забелязвам 4е вси4ки са интересни хора, което ме радва и затова им желая успех и вси4ко най-хубаво :!:

п.п.

специални поздрави на..... те си знаят
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

edited by Crematory:от тук нататък ви трия две- три страници безсмислени мнения, като оставям само класацията на Химера, без мненията относно нея!Ще ви бъда благодарна, ако флудът в темата бъде ограничен!Разрешавам все пак изказване на благодарности относно включване в нечии листи Very Happy Предварително - мерси!
Това мнение беше най-смисленото ми, Крематори. Това, че някои хора го разбраха по техен си начин и решиха да го оплюят или игнорират, не го прави безсмислено... още по-малко пък флуд (каква ирония - ами той целият форум е пълен с такива постове :roll: )
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

И тъй като минава 2 часа... пък и няма какво друго да правя, ще дам и моя лист с любими форумджии :)

Девойки:
- ^PrincessA^ - Имаме еднакви виждания по доста въпроси (макар, че едва ли си е проличало, при положение, че винаги пиша глупости и гледам да съм на въпреки на всички тук :P ). Интелигентно момиче :)
- Crematory - Същата история :) Харесва ми начинът й на мислене - нетипичен за момичетата на нейната възраст... или поне тези, които аз познавам :P Може да те наричам "кака Крематори", нали? :P
- twiggy - Симпатии няк'ви :) Пише рядко и кратко :D , но затова пък винаги умерено и интелигентно.

Момци :P :
- mushroomhead
- goadelic
- juventus_dzd
За тия тримата има ли нужда да обяснявам :P Просто ме кефят. Познавам ги и мога да гарантирам, че и наживо са същите шемети... ако не и по-големи :wink: :P
- Паган - Въпреки, че не са ми приятни расистките му изцепки (шото съм сиган от ма'алата :P ), ми е интересен.
- stone - Баткото, който ни порицаваше за всяка глупост в началото на престоя ни тук :P После ни свикна. И ние на него :P Жалко, че не влиза вече... Дали пък точно ние не го изгонихме? :roll: :P
- pora_e_priqtel - Пич :P И той зачезна някъде...
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Циндил-Пиндил написа: Може да те наричам "кака Крематори", нали? :P
:) Може, аз верно съм им кака на повечето тук :D Май е време и аз да изразя благодарност на всички,които са ме оценили и включили в своя списък! Благодаря :D
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Хмм... Ама това с благодарностите хич не го разбирам. Какво значи да благодариш на някого, че те е харесал? :? Или още по-точно - че намира нещата, които пишеш и начина ти на мислене за интересни :P
Радвам се, че има хора, на които им е допаднала идиотията ми, но трябва ли да им бъда благодарен за това? :P :P
didito
В началото бе словото

Мнение от didito »

От скоро съм във форума и нямам кой знае какви наблюдения и засега поне не мога да изброя по 5 любимци. Но Beam и tralala определено ще бъдат вкючени в списъка ми, когато събера необходимите впечатления, за да си съставя такъв. Beam ме кефи с това, че е отзивчива. Отговаря на въпросите ( не само моите ) изчерпателно до колкото това е необходимо. Държи на мнението си и го защитава без да го налага. :wink: За tralala, както вече споменавах някъде из форума, бих казала, 4е ме впечатли с това, че е свежарка, жизнерадостна и някак си отворена в добрия смисъл към всички. Та сложете им по една точка от мен. :D Е, това са беглите ми впечатления засега.
Аватар
Million
В началото бе словото

Мнение от Million »

Eх, пък аз да не знам какъв купон се случва тук ... и сега мен ме няма никъде :cry: по класациите , но нека и аз да дам поне моето мнение:
F:
Crematory- много отзивчива винаги :D
Ulrika - просто не е била много активна във форума, но е много готина, вЕрвайте ми
Bagpipe - харесва ми как се изразява(много цветущо понякога), а и прави впечатление на доста умна
Princessa - също много умна и отзивчива, по доста въпроси ни съвпадат мненията
Химера - много е сладка с този нейн ентусиазъм
М:
алхимикът - най-вече защото е различен и наистина се откроява от останалите
mushroomhead и Циндил-Пиндил - защото са забавни
Adversary - все пак е съгражданин, а и е интелигентно момче

Май това ще бъде от мен.....пък аз отивам да си поплача, дето никой не ме е споменал :evil:
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Това са моите номинации:
Crematory, Tralala, Puhanka, fire, Stanger - F

Даже може и да се обоснова. Ами върви лафа с тях. Това е най-важното.
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Милион, и МЗ4 никой не ви е споменал, но това не значи,че никой не ви харесва:) Аз съм ви забелязала... Но все пак бройката е 5:5 Хм, може да напиша едно едит и да ви включа :) ,ама по нататък като ви доопозная :)
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Циндил-Пиндил написа:И тъй като минава 2 часа... пък и няма какво друго да правя, ще дам и моя лист с любими форумджии :)

Девойки:
- ^PrincessA^ - Имаме еднакви виждания по доста въпроси (макар, че едва ли си е проличало, при положение, че винаги пиша глупости и гледам да съм на въпреки на всички тук :P ).
Аз го усещам, повярвай ми :D
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
impure_blood
От дъжд на вятър

Мнение от impure_blood »

Аз си обичам
М: ЖОРКО - защото е абсолютна душица, това и на него съм му го казвала, не мога съвсем точно да го дефинирам, но той ме разбира - чист човек е
ДЖОН КОФИ - просто симпатия. Не го познавам чак толкова, но.. (хубавите очички може би допринасят ... мъничко :P ) :)
ЛОРД НОСФЕРАТУ - знае кога какво да каже
ТEMPORARY - общи интереси навярно?:)
ЦИНДИЛ-ПИНДИЛ - понеже е уж някак небрежен, а в същото време казва нещата много на място. освен това има чуввство за хумор.

Ф: Принцесата - не зная точно защо. Защото е откровена може би .. и естествена.
BAGPIPE - пак необяснимо... има смели изказвания, оригинални :), без да оригиналничи :)
fire - естествена
KeineSOnne - просто ми харесва да чета постовете й :), пък и никът ми харесва :)
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Himera написа:Милион, и МЗ4 никой не ви е споменал, но това не значи,че никой не ви харесва:) Аз съм ви забелязала... Но все пак бройката е 5:5 Хм, може да напиша едно едит и да ви включа :) ,ама по нататък като ви доопозная :)
Кажи к"о те интересува пък аз ще отговарям, :lol: ти си сред мойте любимци,но все още не съм събрала 5:5 та да галсувам офицялно :P аз също трябва да ви опозная :roll:
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

изобщо опознаването е чудесно нещо :lol:
Изображение
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »