Колко от вас искат да учат логопедия?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Към кой факултет е това? :shock:
Ibiza DJ
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

sasoh написа:
Шепот написа:Да не мислиш, че пациентът ще се размине без да плати, в случая - на здравното заведение?
Живеем в България, а не в Канада :wink: Лечението се заплаща
Ти, внимавай с тая поничка да не се задавиш, а аз не бих дошъл при теб да ме лекуваш :lol: :lol: :lol:
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
sasoh
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от sasoh »

Аз компютъра ти мога да излекувам, теб не знам :lol:
efegee
Аватар
tonia kostova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от tonia kostova »

мисля че е хубава специалност.и много полезна:)
sasoh
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от sasoh »

Няма лоши специалности, има липса на мотивация
efegee
sasoh
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от sasoh »

Пример с нещо нормално дай
efegee
sasoh
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от sasoh »

Казах нещо нормално :lol: :lol:

Въобще не знам какво учат в тая специалност, но wild guess е, че е нещо подобно на социологията/политологията, които също са ми някакви странни, ама от време на време викат някакви такива по телевизията да дават коментари

Сигурно можеш да станеш... театрален критик? :lol:
efegee
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Не може да се сравнява културологията и логопедията по перспективност....от логопеди винаги ще има нужда,а културолозите,колкото и образовани и интелигентни да са,много рядко ще си намерят свястна работа по специалността
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
plamKA
От дъжд на вятър

Мнение от plamKA »

Еее всички сте такива специалисти,че просто нямам думи!
След като си завършиш висшето образование,можеш да се луташ 1-2 години без работа по специалността,а може и веднага да започнеш такава!Много е важен късметът,къде ще те отвее вятърът след години, дали имаш много контакти и връзки примерно и т.н.!
Както има много прависти без работа,така има и много учители,културолози,политолози и какви ли още не!
След като един човек е способен,разбира си от работата и влага в това ,което прави душа и сърце,то той е най-добрия в своята сфера!
Когато имаш късмет в живота,когато си контактна и способна личност,смея да кажа,че дори висше образование не ти трябва ,за да си намериш хубава,престижна и високоплатена работа!Казвам го,тъй като познавам хора,които не са висшисти, но са на престижни длъжности,просто защото имат талант и работят с удоволствие!
Така че е твърде относително да говорим,коя специалност е безперспективна и коя е адски перспективна!За едни това е правото,за други журналистиката,за трети логопедията,за четвърти културологията,за пети педагогиката!След като завършиш културология,която специалност има мн хубава магистратура "Медии", можеш да работиш в журналистическата сфера, но и нищо да не работиш!Нима като завършиш журналистика, не може да ти се случи същото!
Много е глупаво повечето от вас,за които примерно правото е най-перспективната специалност да осъждат другите специалности,в които не виждат смисъл,само защото мама и тате са прависти и те са им избрали "правото" като специалност номер 1 в съзтезателния картон, или защото масово всеки иска да учи това!За всичко си има хора в тази държава,няма безперспективни специалности , има безперспективни ХОРА!
Успех ВИ желая,всезнайковци такива!
Аватар
Dori_to_
В началото бе словото

Мнение от Dori_to_ »

И аз искам да ме приемат логопедия, но ми е като резервен вариант, въпреки че май така като се замисля остава само той, след като имам 3.88 по география! А така да ме е яд, като си помисля, че знаех темата, писах, и имах 2 объркани цифри, и аз не мога да разбера, защо е такава оценката ми. А очаквах най-малко 5...!
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

sasoh написа:Аз компютъра ти мога да излекувам, теб не знам :lol:
Сигурно съм тъпичък, ама не схванах - сигурно щото в БЪлгария всички сте компютърни гении :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
Аватар
Aqua ~
В началото бе словото

Мнение от Aqua ~ »

Може и да е интересна логопедията , но според мен трябва да си много отчаян тип , за да се запишеш :lol:
Dzvero_ide
В началото бе словото

Мнение от Dzvero_ide »

Никой не иска , щото е яко тъпоооо !!! :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
lady_di
В началото бе словото

Мнение от lady_di »

Специалността си е много хубава, но за жалост не е за всеки. Трябва да имаш железни нерви, да си състрадателен, човечен и да влагаш всичко от себе си, за да помагаш на хората и да ги правиш щастливи.
:!: :?
Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш!!!
ninka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ninka »

А бе вие луди ли сте с тази логопедия въобще да се занимавате!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”