hubata написа:*бал съм го в рязания .. ще го пиша както си искам, ако ти пречи си го поправи с химикал върху монитора
най-нежеланите и неперспективни специалности (Пази Боже:D)
Модератор: Boromir
-
кой повика кой почука
- Драскач
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Да ми се маха турчолята от държавката - с и без образование.
(ако нарушавам правилата на форума - да бъде изтрито!)
(ако нарушавам правилата на форума - да бъде изтрито!)
Последно промяна от Methuselah на 03 Авг 2007, 23:06, променено общо 1 път.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
-
кой повика кой почука
- Драскач
Не искам да бъда груба ,но това ,че на някой не му харесва педагогиката не значи ,че тя не струва.Освен това хиляда пъти съм за педагогиката в Cофийския пред Yнсс....мдааааа .Мога само да съжаля човек който е изредил всички възможни специалности за да могат мама и тате да се хвалят с умно отроче пред родата.Мен никой не ме е карал насила да записвам каквото и да било .Първото ми желание беше ПНУП .И още нещо-на който не му се учи педагогика да не учи и недай си боже да не практикува после ,защото за тази професия се иска пълна отдаденост ,а за това се иска любов.
Успех на всички!
-
pokahontas
- В началото бе словото
Браво, направо се възхищавам на такива като теб. И аз бих искала да работя като учителка, но не смея, защото знам колко лошо е заплащането и до голяма степен заради мнението на другите. Затова ти правя евала.patalinka написа:Не искам да бъда груба ,но това ,че на някой не му харесва педагогиката не значи ,че тя не струва.Освен това хиляда пъти съм за педагогиката в Cофийския пред Yнсс....мдааааа .Мога само да съжаля човек който е изредил всички възможни специалности за да могат мама и тате да се хвалят с умно отроче пред родата.Мен никой не ме е карал насила да записвам каквото и да било .Първото ми желание беше ПНУП .И още нещо-на който не му се учи педагогика да не учи и недай си боже да не практикува после ,защото за тази професия се иска пълна отдаденост ,а за това се иска любов.Успех на всички!
Ако искам да видя пеперуди, ще трябва да изтърпя две-три гъсеници.