Записване
Модератор: Boromir
Ами аз искам да попитам нещо, моля ви отговорете ми, че не ми се ще да пускам нова тема...
1. Какво е това медицинско, което трябва да занеса в УНСС?
2.phoebe, какво значи " копия от каквото можеш да копираш в съответното уни" ?
Знам, че на никой няма да му се отговаря на моите въпроси, но се надявам все пак да има някой добър човечец...
1. Какво е това медицинско, което трябва да занеса в УНСС?
2.phoebe, какво значи " копия от каквото можеш да копираш в съответното уни" ?
Знам, че на никой няма да му се отговаря на моите въпроси, но се надявам все пак да има някой добър човечец...
За медицинкосто - отиваш в някоя книжарница и казваш, че искаш бланка за медицинско ( за кандидат-студент / за работа - еднакви са). Завличаш се до личната си лекарка ( може и на частно ако ти се дават пари). Удря жената няколко печата, хвърля ти едно око - вписва "Клинично здрав/а", лични данни едно-друго и тва е. Ако няма пари за кафе може и да ти поиска някой лев. Моята си имаше и не ми взе.
- alys
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Виждам, че вече сте на линия
.
По темата: синът ми вчера купи комплект за записване (е, ако не на първо, то на второ класиране ще потрябва, макар аз да съм оптимист).
Цената е 5 лв. Вътре има една бланка именник, две уверения, студ. книжка и лична карта. На личната карта пише "формат на снимката 3,5/4,5 см". В тая връзка мисля да не лепи снимки, докато не му кажат кой формат къде или пък ще се наложи да изрязва. А това, което е ясно за попълване, мисля да го попълни. Вашето мнение?
По темата: синът ми вчера купи комплект за записване (е, ако не на първо, то на второ класиране ще потрябва, макар аз да съм оптимист).
Цената е 5 лв. Вътре има една бланка именник, две уверения, студ. книжка и лична карта. На личната карта пише "формат на снимката 3,5/4,5 см". В тая връзка мисля да не лепи снимки, докато не му кажат кой формат къде или пък ще се наложи да изрязва. А това, което е ясно за попълване, мисля да го попълни. Вашето мнение?
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Също ще са ти от полза ако си изкарваш абонаментна карта за СКГТ, или пък ако в някоя фирма за бригади в чужбина да докажеш, че си студент.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)