СТОПАНСКИЯ ФАКУЛТЕТ!!!

Подфорум към Стопанския факултет

Модератори: FloWersOfEviL, Bety_

Публикувай отговор
didito
В началото бе словото

Мнение от didito »

Beam, и аз съм реалистка, да не кажа и песимистка и съм абсолютно съгласна с онази мисъл, защото ако не очакваш нищо и не се надяваш напразно, може би я няма опасността да бъдеш наранена и разочарована. Но пък приятелите ми казват, че понякога е хубаво и по-добре да повярвам в нещо и да оставя черногледството си, защото така сама придавам на живота си тъмен нюанс и предизвиквам съдбата си. Та уж се опитвам и затова търся по-свежи и оптимистични мнения. Но вътре в себе си знам, че много трудно ще дойде спасението на страната ни и че животът и реализацията ми оттук нататък опира до малко шанс и късмет и много пари и връзки, които обаче нямам :( Но времето ще покаже. Не обичам да мисля и да планувам неща дори за следващата седмица, защото не знаеш какво може да възникне още утре. Така че ще видим как ще тръгнат нещата, дали въобще ще тръгнат и какво ще последва. :?
Mr.Angelov
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Mr.Angelov »

Всички сме на ясно на какво ниво е образованието в родината ни. Важното е да подбереш възможно най - доброто от това което ти се предлага при създалите се обстоятелства.

Аз лично не съжелявам, че избрах Стопански Факултет за трамплин в получаване на икономическо образование и каквото и да стане едва ли ще съжелявам за този си избор.

BTW вече съм 2 курс Икономика :)
Аватар
tralala
Паисий

Мнение от tralala »

супер, радвам се за теб.....аз също мисля, 4е СФ на СУ е едно от най-добрите места в БГ за продължаване на образованието в тази насока :D
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил :)
Аватар
Beam
Драскач

Мнение от Beam »

Кой си ти бе, Ангелов!?
Група? Отличителни белези?
Аватар
CYnep`Cu
В началото бе словото

ммм дааа...

Мнение от CYnep`Cu »

хора хора а пък бийм оби4а да дафа ъкъъъл :P
а бе какво ви интересува то4но на този етап
информация от този род я си подхванете 5 гаджета
и 6 слуги да си сноват подир вас
аа каква реализация ни 4ака.. пфуууу то4но след вси4ки
тези нерви дето си ги дарих по изпитите хии4 не ми е основна
грижа дали 6те напрягам жили на луната или из сибир,грижа ми е примерно да не сме влезли само изтре6тeли хора
в тоя стопански факултет 4е ни 4ака кофти зима :D
..и да си опи4аме не6тата по раменете и между нозете
4ее да не стане фал4е :P
4ао хора хора а пък бийм нека си поу4ава
ще я диря за мнение след 2-3 години 4е сега ми се
живее без проблематиката която тя поставя :)
Аватар
Beam
Драскач

Мнение от Beam »

Peace!!! Хаха ... забавни хора по тоя свят има.
Mr.Angelov
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Mr.Angelov »

Beam написа:Кой си ти бе, Ангелов!?
Група? Отличителни белези?
2 група
Аватар
Iveto
В началото бе словото

Мнение от Iveto »

Е, дано верно да не сме влезнали само некви изтрещели,щото ще е тежко... :)

Здравейте на всички от СтФ ! Аз ше съм заек тая година Стопанско с немски. Как е живота там ?
Аватар
Trysth
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Trysth »

Оп. Здрасти и от мен. Сега ще съм 2ри кур/с Стоп. упр. с френски и видях, че бая мнения има за стоп. фак-а. Аз лично съм много доволен. Обучението е на сравнително добро ниво. Да не говорим, че има егаси яките хора в тоя фак. Не съм съгласен с тия, дето казват, че УНСС било по-добре. Аз лично като кандидатствах въобще даже и не се пробвах там, щото съм чувал куп глупости и имам мн лошо мнение за тоя ВУЗ. Някой ми беше казал, че чел някъде си, че нашата специалност (стоп. упр.) се води най-переспективната в БГ изобщо. Ся, то зависи мн ясно и от самите хора. Като цяло смятам, че СтФ е най-доброто решение за решилите да учат икономически специалности. Абе всеки сам ще си прецени след 1вата година. Аре, че се олях да пиша.
didito
В началото бе словото

Мнение от didito »

Дано да няма разочаровани наистина, но аз съм от първокурсничките, които се нуждаят от думи като твоите. Е, то навсякъде има и доволни и недоволни, но времето ще покаже към кои ще се присъединя аз. Дано да е към твоя отбор. :wink:
Аватар
Trysth
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Trysth »

Ха, дано!
Аватар
CYnep`Cu
В началото бе словото

Мнение от CYnep`Cu »

опа леленца , в тоя стопански факултет дали 6те ни барнат скоро
елеватор4е,4е 6те ми се ПОТРО6И желанието да бъхтам всеки ден
некви си стапала до втория етажо.. ц-ц само да са посмели
да ми го при4инят 6те им пратя Бийм да ги поу4ава.. гратис!:):)
Аватар
tralala
Паисий

Мнение от tralala »

ми аз като видях как са разкъртили до стълбитееее .....си помислих за това :lol: - :idea: елевейтър :idea: , ама нз :twisted: .......ей, да не вземе да ти умре фитнеса със стълбите, 4е ще се заседиш :twisted: :P :lol:
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил :)
Аватар
Trysth
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Trysth »

Бе движение тряя да има :) Междру другото верно ли са разбивали нещо?
Аватар
tralala
Паисий

Мнение от tralala »

:lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “СтФ”