Относно НБУ....
Модератор: Boromir
- la_cazadora
- Драскач
diana_gk, а твоят познат споменавал ли е какво е нивото на студентите конкретно в тази програма? В смисъл като цяло има ли мотивирани или не?
Последно промяна от la_cazadora на 03 Авг 2007, 21:13, променено общо 1 път.
-
Норвежка гора
- В началото бе словото
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
мисля, че е сериозноbubble написа:значи наистина ли са излезли резултатите в НБУ? Пишеше, че ше излязат в неделя.. Да не е някаква ебавка както в УНСС?
та да ви се похваля
приели са ме в НБУ
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- la_cazadora
- Драскач
- diana_gk
- Пишете, о, братя
Важното е ти да си мотивиран. Иначе колегите са разнообразни - някои само по изпити ще ги видиш, други няма да изпуснат лекция. Ама то и другаде е така. Важното е, че ти преподават добри специалисти. Другото зависи от теб.la_cazadora написа:diana_gk, а твоят познат споменавал ли е какво е нивото на студентите конкретно в тази програма? В смисъл като цяло има ли мотивирани или не?
- la_cazadora
- Драскач
Потвърждавам!и не, че нещо,
но това, че
тестовете в НБУ
са лесни е пълна заблуда
Аз, която винаги старателно съм си учила по всичко (
Мен ме приеха Политически науки в НБУ и сега дилемата е голяма. МО в СУ или НБУ? НБУ си нямат форум да попитам каките и батковците, та затова се мъча да събера информация от тук.
- la_cazadora
- Драскач
- diana_gk
- Пишете, о, братя
@la_cazadora Кандидатствах и ме приеха Масови комуникации
@Viara Тестът е в 10 части -Български език, Литература, История, Математика, Физика, Химия, Биология, География, Разсъждения и Семантика. Всеки раздел е с по 10 въпроса, всеки верен отговор ти дава 1т. или 1%. А балът им се смята мн странно, има схеми в страницата им. Ама със 70т. и 6 от балообразуващи - 790/1000 бал
@Viara Тестът е в 10 части -Български език, Литература, История, Математика, Физика, Химия, Биология, География, Разсъждения и Семантика. Всеки раздел е с по 10 въпроса, всеки верен отговор ти дава 1т. или 1%. А балът им се смята мн странно, има схеми в страницата им. Ама със 70т. и 6 от балообразуващи - 790/1000 бал
Последно промяна от diana_gk на 03 Авг 2007, 22:48, променено общо 1 път.
- la_cazadora
- Драскач
Аз имам колаSweeT^Puppy написа:Няма ли да ти е далеч да си в Студентски град, а да учиш в НБУ?Katalina написа:Колеги, аз ви напускам... Анропологията в НБУ ме зове : )
Живи и здрави... и ще се видим в Студентски град![]()
![]()
Да не говориме, че съм от София
Исках да кажа, че ще се видиме по дискотеките и заведенията
- Eneya
- От дъжд на вятър
- Специалност: Културология, Медии и Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Хора, апелирам към вас, научете се да пишете. След точка, запетайка, от двете страни на тире, число - винаги има интервал разстояние.
Не знам се пише отделно.
Кандидатстудентски и канадидат студенти.
Имате си ч-та и ш-та на клавиатурите, имате автоматичиен кирилизатор (малкото зелено копче вляво под полето за мнението), престанете с тази шльокавица. И още нещо имате Капс Лок, ползвайте го.
Има и един хубав бутон - Преглед. Поглеждате дали всичко е правилно и тгоава пускате.
П.П. Семантика, Логика, Български, Литература и История са лесни. Биологията изисква малко повече, хуимията и физиката изискват сериозно мислене. Математиката иска само да си знаете формулите и място да сметнете задачите. Географията е средна хубост.
Като цяло, ако сте си били в часовете в училище - няма да имате проблем да изкарате 60 + точки.
Това е.
П.П. 2. НБУ има страхотна база, но е малко на майната си. И неучещи и клинчещи винаги ще има. Както и такива, които си купуват дипломите. Вие какво, да не би в УНС и СУ да няма хора, които си ги купуват? Я стъпете на земята.
Много хора са против НБУ, защото се плаща - който иска плаща, който не иска да плаща - скъсва се да учи и си гони стипендия.
Или си кибичи в СУ/УНСС/ТУ и вряка колко е зле НБУ, без да е присъствал и на една лекция.
Не знам се пише отделно.
Кандидатстудентски и канадидат студенти.
Имате си ч-та и ш-та на клавиатурите, имате автоматичиен кирилизатор (малкото зелено копче вляво под полето за мнението), престанете с тази шльокавица. И още нещо имате Капс Лок, ползвайте го.
Има и един хубав бутон - Преглед. Поглеждате дали всичко е правилно и тгоава пускате.
П.П. Семантика, Логика, Български, Литература и История са лесни. Биологията изисква малко повече, хуимията и физиката изискват сериозно мислене. Математиката иска само да си знаете формулите и място да сметнете задачите. Географията е средна хубост.
Като цяло, ако сте си били в часовете в училище - няма да имате проблем да изкарате 60 + точки.
Това е.
П.П. 2. НБУ има страхотна база, но е малко на майната си. И неучещи и клинчещи винаги ще има. Както и такива, които си купуват дипломите. Вие какво, да не би в УНС и СУ да няма хора, които си ги купуват? Я стъпете на земята.
Много хора са против НБУ, защото се плаща - който иска плаща, който не иска да плаща - скъсва се да учи и си гони стипендия.
Или си кибичи в СУ/УНСС/ТУ и вряка колко е зле НБУ, без да е присъствал и на една лекция.
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Voltaire