аха-ха-ха-хаuktc написа:Айде все пак и аз да кажа...
Водя се от мъжки пол.
1ви курс ще съм, ФМИ, на 18 години. Желателно е и съквартирантите да са от ФМИ.
Не пуша. Не съм конфликтен, правя компромиси. Обичам да ми е подредено и чисто, но определено не съм някакъв манияк на тая тема. Търпя мизерии, но на сутринта да се оправят!Кревата си оправям почти всяка сутрин. Пари назаем гледам да не взимам. Давам, но докато не ми се върнат, не давам други!
. Най-важното за мен е разбирателството. Като ми каже съквартиранта да спра музиката, ща не ща го правя. Очаквам и от него същото.
Вече 5 години живея на общежитие, така че имам известен опит.
За кражби троша зъби.
По време на сесия- само зубрене и никакви купони, иначе през останалото време не е проблем.
Ако си ме хареса някой да ми пише...
Какви съквартиранти искате?
Модератор: Boromir
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
-
goshko
- От дъжд на вятър
Еми, аз ако не успея да се уредя с някой приятел на общежитие....се е видяло че трябва да си търся някой, няма начин!
Значи: Искам да кажа няколко неща за себе си - весел човек съм,обичам да се веселя и забавлявам,дискотеки,барове...слушам абсолютно всякаква музика, с изключение на метъл(просто не ми понася тази музика, както и слушащите я...облечени с черни тениски,кобинки,и дълги коси..).Когато трябва да правя нещо - просто се съсредоточавам и го правя.Обичам да е подредено и чисто.Веселбата си е веселба - но когато трябва да се върши нещо сериозно - се върши! Слушам предимно house.Не пуша.Пия,но само когато има повод
.Харесвам отговорните и амбицирани личности,хора със силна воля,които си поставят високи цели и се стремят да ги постигат.НО, това не означава че трябва да е някой книжовен плъх и да не става от учебниците и книгите, не ме разбирайте погрешно.
Това е от мен.
П.П: Забравих да отбележа за хигиената - искам съквартирант, който да се къпе всеки ден! И по възможност да е спортна натура.
Значи: Искам да кажа няколко неща за себе си - весел човек съм,обичам да се веселя и забавлявам,дискотеки,барове...слушам абсолютно всякаква музика, с изключение на метъл(просто не ми понася тази музика, както и слушащите я...облечени с черни тениски,кобинки,и дълги коси..).Когато трябва да правя нещо - просто се съсредоточавам и го правя.Обичам да е подредено и чисто.Веселбата си е веселба - но когато трябва да се върши нещо сериозно - се върши! Слушам предимно house.Не пуша.Пия,но само когато има повод
Това е от мен.
П.П: Забравих да отбележа за хигиената - искам съквартирант, който да се къпе всеки ден! И по възможност да е спортна натура.
Последно промяна от goshko на 03 Авг 2007, 22:41, променено общо 2 пъти.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
-
кой повика кой почука
- Драскач
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: