а има ли продължение, или са само 4 части? чух че има и пълнометражен филмБавария написа:Злостър Черното Влечуго -
3 и 4 част са най-велики
това си е класиката
Кой е най-интересния и най-тъпия сериал който сте гледали?
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
ами има и няколко като бонус серии,Xenon написа:а има ли продължение, или са само 4 части? чух че има и пълнометражен филмБавария написа:Злостър Черното Влечуго -
3 и 4 част са най-велики
това си е класиката
( те са като единични епизоди в различни периоди от времето )
последната серия е - Blackadder: Back & Forth ( действието се развива през 1999 на 31 декември и просто щях да почина от смях )
а за пълнометражен филм
това са още слухове
Аткинсън е дал съгласие да се стима нов филм...
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- slacker``
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Arrested Development, The Sopranos са ми от любимите

А, и Family Guy, Futurama. Има и други, но не се сещам в момента.
За тъпите - всички сапунки, и много други, обаче имена не знам - просто не се затормозявам да ги помня
А, и Family Guy, Futurama. Има и други, но не се сещам в момента.
За тъпите - всички сапунки, и много други, обаче имена не знам - просто не се затормозявам да ги помня
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Фаворити: "Lost", "John Doe", "Nip/Tuck". Само те.
Изприщвам се като чуя за "Отчаяни съпруги" (и особено като видя оная Ева Лонгория - много еблива ми се вижда), "Сексът и градът" (още по-зле! Забележете, това е сериала, който инспирира цяло едно поколение! А Кари е абсолютна харпия и туй то), "Кварталът на богатите" (него го следях противно на волята си, тоест, като имаш съквартирантка, обсебена от американската масова култура!?... о, Боже, мразя всички сериали, които ТЯ гледаше - "One Tree Hill", някакви "Чародейки", "Ghost Whisperer", "Приятели" (аз ли съм единствения човек, гледал макс. 5 епизода от тая шитня!?"), последно излязлите пък - не желая да коментирам, ох, мразя и всичко, дето излъчват Нова и БТВ!... "Prison Break" обаче ще ми хареса със сигурност, само дето нямам време да го гледам. Въобще мразя масови любмци, с изключение на "Изгубените", който ме грабна от първо гледкане, щото, както вече стана ясно, ненавиждам ебливи келеши от американски произход и още по-ебливи съвременни млади жени)...
Изприщвам се като чуя за "Отчаяни съпруги" (и особено като видя оная Ева Лонгория - много еблива ми се вижда), "Сексът и градът" (още по-зле! Забележете, това е сериала, който инспирира цяло едно поколение! А Кари е абсолютна харпия и туй то), "Кварталът на богатите" (него го следях противно на волята си, тоест, като имаш съквартирантка, обсебена от американската масова култура!?... о, Боже, мразя всички сериали, които ТЯ гледаше - "One Tree Hill", някакви "Чародейки", "Ghost Whisperer", "Приятели" (аз ли съм единствения човек, гледал макс. 5 епизода от тая шитня!?"), последно излязлите пък - не желая да коментирам, ох, мразя и всичко, дето излъчват Нова и БТВ!... "Prison Break" обаче ще ми хареса със сигурност, само дето нямам време да го гледам. Въобще мразя масови любмци, с изключение на "Изгубените", който ме грабна от първо гледкане, щото, както вече стана ясно, ненавиждам ебливи келеши от американски произход и още по-ебливи съвременни млади жени)...
-
Drink_or_Die
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
най-яките сериали за мен са от местопрестаплението, изгубени и бягство от затвора, а най-тъпите са отчаяни сапруги тя и тои или там както беше оо и да не забравя дързост и красота (не че съм го гледала де) 
Darkness is my home Pain is my brother Horror is my allay Blood is my food Tears is my power your pain and blood make me smiling
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка: