Предполагам, че има предвид, че излгеждаш изключително спокоен човек.Мила написа:иш хаб даш нихш ферщанден...hubata написа:като ти гледам снимката не се учудвамМила написа: всъщност съм полудяла и озверяла от глад![]()
шегичка
Какви съквартиранти искате?
Модератор: Boromir
-
кой повика кой почука
- Драскач
- macrobiotic
- В началото бе словото
Геолого-географскияpokahontas написа:Ами ти търсиш мен. В кой факултет искаш да те приемат?macrobiotic написа:Аз пък искам съквартиранка, на която не й пука каква музика слушам, защото и на мен не ми пука, стига да си я слуша на mp3то, а не да я надува до дупка с доброто намерение да ме убеди във виртуозността на изпълнителя и дълбоко заложения смисъл на лириките.Да не е суперголяма мърла,но и да не е някаква чистница,която да получава пристъп,като види,че съм си оставила якето на стола, а не на закачалката,"където му е мястото", а ако обича да чисти постоянно, няма нищо лошо,стига това да не се изисква и от мене.Нямам нищо против да споделям нещата си, но само след като са ми искали разрешение.Ако гледа телевизия до късно, да намалява звука, ако спя или уча;ако пуши,да е на терасата(и аз пуша отвреме навреме,но мразя в стаята да вони на цигари),да не е битова алкохоличка и наркоманка;ако реши да си води гаджето, поне да ме предупреди предварително,че може 'много грубо да се получи'.А ако станем и приятелки,ще е перфект.
Dum spiro, spero
- macrobiotic
- В началото бе словото
Геолого-географскияpokahontas написа:Ами ти търсиш мен. В кой факултет искаш да те приемат?macrobiotic написа:Аз пък искам съквартиранка, на която не й пука каква музика слушам, защото и на мен не ми пука, стига да си я слуша на mp3то, а не да я надува до дупка с доброто намерение да ме убеди във виртуозността на изпълнителя и дълбоко заложения смисъл на лириките.Да не е суперголяма мърла,но и да не е някаква чистница,която да получава пристъп,като види,че съм си оставила якето на стола, а не на закачалката,"където му е мястото", а ако обича да чисти постоянно, няма нищо лошо,стига това да не се изисква и от мене.Нямам нищо против да споделям нещата си, но само след като са ми искали разрешение.Ако гледа телевизия до късно, да намалява звука, ако спя или уча;ако пуши,да е на терасата(и аз пуша отвреме навреме,но мразя в стаята да вони на цигари),да не е битова алкохоличка и наркоманка;ако реши да си води гаджето, поне да ме предупреди предварително,че може 'много грубо да се получи'.А ако станем и приятелки,ще е перфект.
Dum spiro, spero
-
pokahontas
- В началото бе словото
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Какви съквартиранти искате?
въпреки, че аз си имам де да живеяcrystal написа:Не знам дали тази тема е за тук,но според мен си е ...![]()
а пък може някои хора да си допаднат още от тук и живот и здраве да заживеят заедно![]()
![]()
ако се намира някой, който е навит да ми ходи след гъза и да ми готви и чисти
съм навит за квартира
предимство е, ако е от село - зимата да фърчат колетите с мръвка
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Айде все пак и аз да кажа...
Водя се от мъжки пол.
1ви курс ще съм, ФМИ, на 18 години. Желателно е и съквартирантите да са от ФМИ.
Не пуша. Не съм конфликтен, правя компромиси. Обичам да ми е подредено и чисто, но определено не съм някакъв манияк на тая тема. Търпя мизерии, но на сутринта да се оправят!
Кревата си оправям почти всяка сутрин. Пари назаем гледам да не взимам. Давам, но докато не ми се върнат, не давам други!
. Най-важното за мен е разбирателството. Като ми каже съквартиранта да спра музиката, ща не ща го правя. Очаквам и от него същото.
Вече 5 години живея на общежитие, така че имам известен опит.
За кражби троша зъби.
По време на сесия- само зубрене и никакви купони, иначе през останалото време не е проблем.
Ако си ме хареса някой да ми пише...
Водя се от мъжки пол.
1ви курс ще съм, ФМИ, на 18 години. Желателно е и съквартирантите да са от ФМИ.
Не пуша. Не съм конфликтен, правя компромиси. Обичам да ми е подредено и чисто, но определено не съм някакъв манияк на тая тема. Търпя мизерии, но на сутринта да се оправят!
Вече 5 години живея на общежитие, така че имам известен опит.
За кражби троша зъби.
По време на сесия- само зубрене и никакви купони, иначе през останалото време не е проблем.
Ако си ме хареса някой да ми пише...
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.