Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
тая година мога да кажа само браво мом4ета. а на моми4етата от тази тема да им кажа, 4е няма защо да се тревожат. с бал над минималния миналата година сте вътре и то стопанско. тъй като съм с по нисък бал стискайте ми палци да се зака4а икономика
snow написа:тая година мога да кажа само браво мом4ета. а на моми4етата от тази тема да им кажа, 4е няма защо да се тревожат. с бал над минималния миналата година сте вътре и то стопанско. тъй като съм с по нисък бал стискайте ми палци да се зака4а икономика
А дано От твоята клавиатура в Божиите уши Касмет и на теб!Надявам се да взимат и с бал под 30, защото искам с моята приятелка да сме колежки,така че стискам палци
Някъде бях изровил минималните балове, в някоя от темите във форума са. При оценки от дипломата шестици имате ли по 4.10 от двата изпита и сте вътре - за момчета, английски език. По френски език бала беше даже още по-нисък. Ако и сега нещата стоят така ... хмм, купонче!
Не мога да ти кажа със сигурност дали ще ти стигне бала за първо класиране,но би трябвало да ти стигне за второ.В темата "Начало на КСК 2007-2008" на 4.стр Явор е дал линк към миналогодишните статистики.
има един малък проблем аз имам бал 29.84
ако разгледаш статистиката ще видиш 4е това е до стотна минималния бал от миналата година-вися на косъм
а ако не съм приета на първо няма смисъл да рискувам и да си дам дипломата, понеже съм писала и някакви филологии
по-добре стопанско управление в техни4ески
Само че миналата година баловете на първо класиране са били 31.6 за Стопанско управление и 30.58 за Икономика.Така че единственото,което можем да направим е да се надяваме баловете тази година да са по-ниски.
Да за Стопанско с немски и френски са по-ниски баловете.Аз забравих да уточня,че става въпрос за Стопанско с английски.
И наистина,които са мераклии за Стопанския Факултет нека да пишат тук.
при това положение надали балът за първо класиране ще падне от 30.58 на 29.84 въпреки 4е оценките са позле и по английски и по математика
нз аз с хората с които съм говорила 4е искат тва -други кандидат-студенти са все с 4.20-4.40, за моми4етата
ве4е нз какво да мисля и да се надявам ли или не
тъпото е 4е сигурно имам някакви шансове за второ, но съм писала иранистика, а за нея може и да ми стигне бала
Иранистика? Там не приемат ли 5 човека или нещо от сорта?
Аз именно затова писах само специалности от стопанския факултет, иначе исках да пиша разни информатики и английска филология ама викам айде... да не взема да се набутам.
абе мен ме приеха в ту но не знаех дали ще стане така. нали знаеш на изпит жси4ко става и за това реших да се застраховам-все пак по добре иранистика отколкото нищо пък и сум от тези които малко или много са песимисти. не защото го искам, а защото трябва да съм подготвена за най-лошото