Хайде да поразсъждаваме кой са най-нежеланите и неперспективни специалности. За мен-сяквите педагогики
Сега сте вие...може да се получи интересна дискусийка
Модератор: Boromir
За мен най-неперспективна е специалността която не те влече...От друга страна в България много перспективи няма:)Трябва се търси решение в ЕС или някъде другаде:)shnolka написа:Привет,хорицаИзписаха се цифра страници за най-яките специалности,ясно къде ще е мелето
Предлагам да спрем с безкрайните сметки и предположения за баловете и "Ще вляза ли с 29.57"
Забравяме,че каквото е зависило от нас,сме го направили.Останалото е късмет и лотария...
Хайде да поразсъждаваме кой са най-нежеланите и неперспективни специалности. За мен-сяквите педагогики![]()
Сега сте вие...може да се получи интересна дискусийка
какво е мнението ти за двете специалности с традиционно най-високи балове в СУ- скандинавистика и японистикаb_estranged написа:аз например изпадам в див ужас, че ще ме приемат нещо от сорта на арменска, румънска и подобни филологии, просто не искам да ги уча, а педагогиките въобще не ги писах, по добре най-големия ми кошмар: УНСС, отколкото ада: педагогика
Затова хората с малко акъл в главата пишат само специалности, които ги влекатb_estranged написа:аз например изпадам в див ужас, че ще ме приемат нещо от сорта на арменска, румънска и подобни филологии, просто не искам да ги уча, а педагогиките въобще не ги писах, по добре най-големия ми кошмар: УНСС, отколкото ада: педагогика
С първото изобщо не съм съгласен...пишеш квото най ти се учи, после неща които ти изглеждат привлекателни ама все пак не ти се учат...може накрая и неща дет не ти се учат.Не за друго ама да си кажеш-е влезнах ма не записах:)sasoh написа:Затова хората с малко акъл в главата пишат само специалности, които ги влекат
Май само в България го има това 'учене колкото да има нещо записано'
Ако не ти стига балът - явно не си за там просто
Право и МОfiorre написа:Да попитам направо-Кои специалности са добри и перспективни в СУ?