Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
СУ vs. МУ
Ест , че ще се освободят , това е нещастието на едни е щастие за други , или в случая е щастие за всички!Все пак какво толквоа се стремят всички да стават доктори , при този отицателен прираст на населението , след 10 год няма да има и 7 млн души в Бг!

It's not my fault I've been magnetic since I was a babe.
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
СУ vs. МУ
Ест , че ще се освободят , това е нещастието на едни е щастие за други , или в случая е щастие за всички!Все пак какво толквоа се стремят всички да стават доктори , при този отицателен прираст на населението , след 10 год няма да има и 7 млн души в Бг!

-
Insipidity
- От дъжд на вятър
СУ vs. МУ

-
Insipidity
- От дъжд на вятър
СУ vs. МУ

-
Za-Zaa-Zou
- В началото бе словото
-
Za-Zaa-Zou
- В началото бе словото
Ако не си притет нищо от специалностите, които си писал/а се класираш автоматично за второто. Ако си приет/а нещо и не те устройва, си оставяш дипломата там и попълваш молба образец. За да ти запазят мястото и същевременно да участваш във второто класиране.Za-Zaa-Zou написа:kak takase podavat dokumeti za vtoro klasirane.ne se podavat akone si priet e avtomati4no za voro
pls kajete 4e ako za tova se pree ska4am ot asparuhov mot ako purvo ne umra ot izgarqniqa razbira se
- karmensita
- В началото бе словото
- Специалност: Екохимия
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Ух, то и аз вече една седмица, откакто се заханах да работя. Като не ме приеха поне нещо да правя.
Имам 3-ка по химия 1 в СУ, ама не вярвам да ме приемат, все пак има много желаещи, а местата са много малко... дали имам шанс ще видим.
А за тези, които са приети в МУ искам да ми пишат лично , за да ги питам някои неща, относно това, което са писали, защото и аз писах много неща на изпитите в МУ, но имам и на двата предмета 2...
e-mail : karmen@mail.bg
Мерси много !
Имам 3-ка по химия 1 в СУ, ама не вярвам да ме приемат, все пак има много желаещи, а местата са много малко... дали имам шанс ще видим.
А за тези, които са приети в МУ искам да ми пишат лично , за да ги питам някои неща, относно това, което са писали, защото и аз писах много неща на изпитите в МУ, но имам и на двата предмета 2...
e-mail : karmen@mail.bg
Мерси много !
-
Za-Zaa-Zou
- В началото бе словото
В петък излиза третото...нз какво искаш да кажеш с това, че на трето всички няма да са приети...аз точно на него се надявам...или на 4то, когато запълват местата на момчетата с момичета. Въпреки всичко, ще се запиша в СУZa-Zaa-Zou написа:tiq v mu varna ne sa nared izob6to nikude drugade nee sur6ilo vremeto a zapisvanete idiotite izkarali i votoro klasirane. mainta im.a na treto nali znaete 4e vsi4ki nqma da sa prieti