Сложно.Не знам дали е много успокояващо, но политологията и психологията май бяха с доооста висок минимален бал, а и много хора ги пишат на първите местаADeLL написа:Тва класирането се сетих тая сутрин,ако не ме приемат,ама аз съм писала като последни желания ей така з ада има повече(но не искам да ги уча по никакъв повод --> Политология и Философия) ,ако трябва да съм честна ги писах защото гледам хората пишат по цели фермани аз с моите пет специалности само и за тва.Но ме е страх да не би да ме намъкнат случайно в някоя от тези и това ще значи че ще съм приета на първо и трябва да давам диплома, при това положение си мислех че мога да с еотккажа от първото си желание и да мина на второ класиране пак без диплома.Когато се обадих днес в учебенотдел обаче ми казаха ,че ако на първо класиране ме приемат нещо и искам да участвам на второ не мога да се отказвам от мястото дето съм приета,трябва задължително да го запазя и тогава мога да продължа,и разбира се да дам диплома.Казаха ми че ако се откажа да го запазвам трябв ада прекратя участието си в класиранията на СУ.
English
Модератор: Boromir
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Да ти кажа арабистиката е много трудна и от това, което съм чувал е по-трудна от скандинавистиката например.muhahahu написа:Писала съм първо тези с най-висок бал...crystal написа:същата история е и при менmuhahahu написа:4.76 - вече нямам претенции никакви... каквото ме земат това...
ти какви специалности искаш?
1. Скандинавистика
2. Японистика
3. Китаистика
4. АФ
5. Индология
6. Арабистика
Да бъда честна най-много ми се учи арабистика и/или Аф. Другите ми изглеждат прекалено трудни. Не че тези двете са лесни, но винаги е по добре когато има желание. Като цяло разбрах от тази КСК, че искам да се занимавам с език(накакъв![]()
![]()
) и до където ми стигне бала до там.
А ти?
Благодаря ти.aya написа: Сложно.Не знам дали е много успокояващо, но политологията и психологията май бяха с доооста висок минимален бал, а и много хора ги пишат на първите местаАбсурдно е, но ти пожелавам да не те приемат нищо на първо класиране, а на второ да влезеш в някое от 5-те
Ох как можах да се нахендря по този нелеп начин,да бях изкарала 3 ,че да не се занимавам с глупости
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Имам едно малко въпросче, не само към теб, но към доста голям брой кандидати. Защо, при положение, че най-много ти се учи арабистика или английска филология не си писала тях на първо място, а си ги сложила най в края? Това ми е много странно. Това, че една специалност е с много висок бал не означава, че е страхотна и че на теб задължително ще ти хареса. Аз като кандидадствах писах само нещата, които наистина ми се учат, а не само и само да влезна нещо, което нито ще ми е интересно, нито нищо. А и по този начин прецаквам някой, който иска да влезне в моята специалност и на когото истински му е интересна. Нито той, доволен, нито аз...muhahahu написа:Писала съм първо тези с най-висок бал...crystal написа:същата история е и при менmuhahahu написа:4.76 - вече нямам претенции никакви... каквото ме земат това...
1. Скандинавистика
2. Японистика
3. Китаистика
4. АФ
5. Индология
6. Арабистика
Да бъда честна най-много ми се учи арабистика и/или Аф. Другите ми изглеждат прекалено трудни. Не че тези двете са лесни, но винаги е по добре когато има желание. Като цяло разбрах от тази КСК, че искам да се занимавам с език(накакъв![]()
![]()
А ти?
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Аз лично ще вляза от първо до 4-то желание демек до кореистиката,защото тях искам да уча,а другите както казах ги писах от глупост,гледам хората изброяват всичко и аз добавих там нещо да има.Но никога няма да ги уча,така че не мисля че заемам на някого нещо.И да ме приемат няма да се запиша. Догодина като се пробвам вече ще съм по-мъдра и ще си пиша само тея четири.
- crystal
- В началото бе словото
muhahahu написа:Писала съм първо тези с най-висок бал...crystal написа:същата история е и при менmuhahahu написа:4.76 - вече нямам претенции никакви... каквото ме земат това...
1. Скандинавистика
2. Японистика
3. Китаистика
4. АФ
5. Индология
6. Арабистика
![]()
А ти?
1.Скандинавистика (там и в сънищата си не мога да опра,ама аз още преди КСК се разубедих
2.Публична администрация
3.Психология
4.Английска филология
надявам се да успея да се набутам в психология,но не знам дали няма да си остана само с надеждите
Hold ur breath and count to ten
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: трети
- Обратна връзка:
А де? И аз тва се питам... щото съм зле най-вероятно и най-много ме е яд че си посдредих специалностите по минимален бял от миналата гогина, а не пожеланиеDon_Horhe написа:Имам едно малко въпросче, не само към теб, но към доста голям брой кандидати. Защо, при положение, че най-много ти се учи арабистика или английска филология не си писала тях на първо място, а си ги сложила най в края? Това ми е много странно. Това, че една специалност е с много висок бал не означава, че е страхотна и че на теб задължително ще ти хареса. Аз като кандидадствах писах само нещата, които наистина ми се учат, а не само и само да влезна нещо, което нито ще ми е интересно, нито нищо. А и по този начин прецаквам някой, който иска да влезне в моята специалност и на когото истински му е интересна. Нито той, доволен, нито аз...muhahahu написа:Писала съм първо тези с най-висок бал...crystal написа:същата история е и при менmuhahahu написа:4.76 - вече нямам претенции никакви... каквото ме земат това...
1. Скандинавистика
2. Японистика
3. Китаистика
4. АФ
5. Индология
6. Арабистика
![]()
А ти?
If you are too wasted to remember, it never took place!
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: трети
- Обратна връзка:
бях семестър и половина т.е. тръгнах си още април иначе си взех вси изапити от първия семестър без каквито и да било затрудненияд-р_Хауз написа:Джак, ти като беше цяла година скандинавистика взе ли си изпитите и понаучи ли шведския??
а шведския имам някакви супер основни познания обаче сууупер мн се забравят тези неща като не ги упражняваш
стрийм
JackInTheBox написа:[
бях семестър и половина т.е. тръгнах си още април иначе си взех вси изапити от първия семестър без каквито и да било затруднения
Защо се отказа от Скандинавистиката? Тука сума народ та и аз сме се засили натам(е аз само си мечтая), а ти си се отказал? Питам само от любопитство(ако не искаш не отговаряй)