Устен изпит по журналистика - 03.08.2007
Модератор: Boromir
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Телефонът е 9308. Успех и мерси!!
@Руева - за да попитаме точно кога ще излязат резултатите - днес ли, в понеделник с класирането ли.
@Руева - за да попитаме точно кога ще излязат резултатите - днес ли, в понеделник с класирането ли.
~ Кътчето ~
-
b_estranged
- В началото бе словото
Не знам аз как съм се представила, предполагам не много добре, като се има предвид подготовката ми:) Но пък изпита мина приятно, защото имах възможността да си полафя с Любомир Стойков:) Не че съм му фенка, но беше вълнуващо:) От сега нататък ми е все едно, и без това журналистиката не е моята мечта:)
Значи аз бях при Любомир Стойков и един друг много приятен човек. Отнесоха се нормално, но имаше някаква изрусена квачка, чиято цел беше максимално да ме забие. Баси уфсъта! Още от началото като влязох ме погледна много злобно и понеже си избрах първо да говоря за екологията и започнах да говоря за замърсяването на околната среда и тя:" То пък все едно това е най-големият проблем на България." Бях ето така
.Непрекъснато се стремеше да ми задава смотани въпроси. Примерно явно помисли, че паса трева, та реши да ме пита къде се намира Странджа. После съвсем без каквато и да е логика, ме попита за екопалтата.. Абе такива въпроси ми задаваше, че нямам думи. Иначе другите се държаха нормално.На останалите въпроси отговориха що-годе добре, макар че на третия въпрос вече не им се занимаваше с мен, та казах само какво мисля за изминалото време, в което сме в ЕС.
Накрая на всичкото отгоре ме питаха и колко имам на другите изпити. Казах им. Усмихнаха ми се и ми пожелаха успех..Не очаквам висока оценка.
Накрая на всичкото отгоре ме питаха и колко имам на другите изпити. Казах им. Усмихнаха ми се и ми пожелаха успех..Не очаквам висока оценка.
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И аз видях поне 5 разплакани момичета, а бях още сред първите... Гадно е, наистина... Но аз отидох ей така- на късмет, но с тази крава Табакова... Мани, мани. Жоро, ще изпращам ЛС колко имам, че сигурно ще ме е срам да кажа пред всички 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
мале мале ама аз не си знам хората от комисията
ама е възможно и аз да съм била при Табакова..ако е руса
а ако не е руса тя, значи съм била при изрусена
... сложни са нещата.. е с мен не се заяжда ама аз бях последна- вс изморени, претупаха ме... ама иначе и аз звънях ама не вдигат още от 21- явно че резултати утре... какво др да очакваме де 
"Но нека да ви открия напълно сърцето си, мои приятели: ако наистина имаше богове, как бих се сдържал аз да не стана бог?Следователно няма богове."
- Eneya
- От дъжд на вятър
- Специалност: Културология, Медии и Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Ок, като качат информацията, някой да каже, че си имам и друга работа, освен цял ден да седя на клавиатурата с пръст на F5. 
Успех на всички и все пак, от 280 момичета, които са се явили вчера, ще влезнат 150 (задочно и нормално, пи ар и журналистика).
Успех на всички и все пак, от 280 момичета, които са се явили вчера, ще влезнат 150 (задочно и нормално, пи ар и журналистика).
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Voltaire