Красиви жени
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
no no! no no! NO!
Стига бе! Верно, харесвам луничките, ма не в такова количество! Харесвам и "лошите" момичета, но тя си е просто нехайна курва. На 20 в алкохолна реабилитация? that's a no-no.
Ето една друга, от personal favorites:

Погледа, ей така.
И да изтупам една от пърхоляка:

Заради акцента най-вече.
Стига бе! Верно, харесвам луничките, ма не в такова количество! Харесвам и "лошите" момичета, но тя си е просто нехайна курва. На 20 в алкохолна реабилитация? that's a no-no.
Ето една друга, от personal favorites:

Погледа, ей така.
И да изтупам една от пърхоляка:

Заради акцента най-вече.
medicate, medicate
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Amy Smart на мен лично не ми харесва, но виж Elizabeth Hurley е страшна.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
-
Connecting
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Бе едно нещо не ми дава мира...
Жените пускаме снимки и в двете теми (и за красиви жени, и за красиви мъже), мъжете пускате само в темата за красиви жени....
Как да си го обясня?!
Ние сме по-големи ценителки, така излиза... Или пък може би, защото във всяка жена има 20тина процента лесбийски наклонности? (така е, недейте да спорите)
Жените пускаме снимки и в двете теми (и за красиви жени, и за красиви мъже), мъжете пускате само в темата за красиви жени....
Как да си го обясня?!
Ние сме по-големи ценителки, така излиза... Или пък може би, защото във всяка жена има 20тина процента лесбийски наклонности? (така е, недейте да спорите)
А може би мъжете ги е страх да не ги набедят за нещо друго...Жените пускаме снимки и в двете теми (и за красиви жени, и за красиви мъже), мъжете пускате само в темата за красиви жени....
Как да си го обясня?!
If you don't go after what you want, you'll never have it. If you don't ask, the answer is always no. If you don't step forward, you're always in the same place.
Ми не е. Колкото и да не ти се вярва, не е.Creed написа:И после ми разправяй,че за мъжа жената не е само чифт цици,крака и стегнат задник...
Имам приятелки, с които бих правил секс, щото ме кефят, като външен вид говоря, разбира се, но те не биха ми пуснали.phoebe написа:Абсолютно сериозно. Пиша от опит и поглед върху познати и себе си. Сподели твоето мнение
Колкото до това, че жените пускали повече снимки - аз да ви кажа си мислех да пиша само в другата тема, която е доста по-интересна... е, и тук има няколко доста добри попадения, ама там Джордж Клуни и неам си кои още направо избиха рибата. Е много са хубави, признавам им го, братче.
Edit:
Само това:
може да се сравнява с това (е, и задминава в моите очи, очевидно

"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Преди като беше по-пълнияка по ми харесваше. Сега е, както някой се беше изразил преди, скелет на батерии. Аз харесвам да има какво да щипне човек, но специално на Keira Knightley както и да ми дойде няма да й откажа.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt

- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Не сме евтини гейтаци, тва е простоMERCES_LETIFER написа:Бе едно нещо не ми дава мира...
Как да си го обясня?!
medicate, medicate