нивото на изпита, беШепот написа:Да, страшно високо, след като са писали ниски оценки, ще си приемат тройкаджиите, страшно, страшно високо...
Устен изпит по журналистика - 03.08.2007
Модератор: Boromir
И аз съм на подобно дередже!Имам 5.38 на БЕЛ и 3.25 на писмения!Не съм от София и днес не дойдох!Имаше ли смисъл?plioki написа:на устния си мисля, че се представих добре, въпреки че ме изпитваха сигурно 40мин. за какво ли не, но мен ме отрязаха на писмения, там имам 3.00. Явно на някого не му харесва, че 19год. пикла може да пише със сарказъм за целия този фарс, наречен политика.
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ахам, аз имам 3,75 и 3,63 и отидох. Е, признавам, че се колебах.
Но човек винаги може да опитва. Не можеш да изкараш по-зле, отколкото ако хич не си се явил, нали? Пък и човек никога не знае каква изненада може да му предложи живота. (:
~ Кътчето ~
- Шепот
- Стенограф
- Обратна връзка:
Мдам, това си е проблем. Никой не знае.
Щом вече не искаш тази специалност, наистина е нямало смисъл да се разкарваш ей така.
Хора, ако някой успее да се свърже с проклетата администрация на Софийския, да казва!! Че на мен ми дава нон-стоп заето.
Щом вече не искаш тази специалност, наистина е нямало смисъл да се разкарваш ей така.
Хора, ако някой успее да се свърже с проклетата администрация на Софийския, да казва!! Че на мен ми дава нон-стоп заето.
~ Кътчето ~
- Шепот
- Стенограф
- Обратна връзка:
Не са, щеше да дава "Поради технически причини...". Щом е заето, непрекъснато отговарят на обаждания, което хич не ме учудва. Та затова помолих ако някой успее да се вреди на телефона, да пише какво са му казали. Защото че всички няма да успеем да се свържем, няма.
Бтв, вмомента ми е жал за администраторките.
Бтв, вмомента ми е жал за администраторките.
~ Кътчето ~