Равносметката - за историята може би отделих не достатъчно време. Почнах да си разработвам темите в началото на октомври и приключих седмица преди абитуриентския бал. След това трябваше само да ги науча... да-а-а аз започнах да ги уча усилено писах планове, чертаех схеми само и само всичката тази обемна информация да влезе в главата ми. В усилената си подготовка по история изобщо не обърнах внимание на английския език. Всъщност той изобщо не ме интересува, на мене ми се учи археология ( е приета съм арх. в друг университет, но все си е друго в СУ ) и така дойде заветния ден да пиша темата по история. Е седнах писах писах (АМА СБИТО :Х:Х:Х) направих 2 фактологични грешки и...... пропуснах как Крум завладява Девелт, Месемврия и така натататък... осъзнах това няколко часа след изпита но беше късно. През цялото време докато чаках резултата се надявах да не ме санкционират много много... но уви надеждата... (тази мацка, която стои на един клон заедно с тебе за да те бутне когато се провалиш) умря
как се провалихте?
Модератор: Boromir
как се провалихте?
ЙО
НА успелите да изкарат хубави бележки на изпитите честито, дано да ви приемат каквото искат и да успеят да намерят реализация след това. Но сега се обръщам към другата страна, защото знам, че има и такива форумци, които са се провалили и се спотайват някъде. Аз да се разпиша Англ. ез. слаб 2 История добър 4 ПЪЛЕН ПРОВАЛ! За мене кампанията явно не е от най - силните. Изобщо си нямам и идея дали това 4 ще ми стигне за нещо а и да ми стигне какво ли би било то
Та да премина към същината на въпроса. Сметнах статистиките и ако сметките са верни на всички изпити има 5633 двойки ... при малко повече от 12 000 кандидати
една от тях е моята по Англ.
Равносметката - за историята може би отделих не достатъчно време. Почнах да си разработвам темите в началото на октомври и приключих седмица преди абитуриентския бал. След това трябваше само да ги науча... да-а-а аз започнах да ги уча усилено писах планове, чертаех схеми само и само всичката тази обемна информация да влезе в главата ми. В усилената си подготовка по история изобщо не обърнах внимание на английския език. Всъщност той изобщо не ме интересува, на мене ми се учи археология ( е приета съм арх. в друг университет, но все си е друго в СУ ) и така дойде заветния ден да пиша темата по история. Е седнах писах писах (АМА СБИТО :Х:Х:Х) направих 2 фактологични грешки и...... пропуснах как Крум завладява Девелт, Месемврия и така натататък... осъзнах това няколко часа след изпита но беше късно. През цялото време докато чаках резултата се надявах да не ме санкционират много много... но уви надеждата... (тази мацка, която стои на един клон заедно с тебе за да те бутне когато се провалиш) умря
явно проверяващите в СУ решиха да надминат очакванията ми в санкциите, уви при тази хубава тема - подарък... днес седя и се чудя накъде... дали да продължа да се боря с вятърните мелници, или да последвам 7-те си съученици и да си потърся късмета в чужбина. Е явно ще има да се почудя още много поне до 3-то класиране. Защото 4-ката е най - коварната оценка! Да се ядосваш, че не е повече, или да се радваш, че не е 2
А провалът по английски е не можех да разчитам на знанията които получих от СОУ-то в което учех.
Благодаря за вниманието имах нужда да го напиша някъде
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
В този ужасен живот си струва да се говори само за хубавото, красивото, приятното. Грозотата и нещастието са почти на всяка стъпка и е по-добре да останат минимално обговорени за доброто на всички. Не случайно няма хора, които споделят, че са се... провалили. Това е нещо, което не трябва да се обявява публично. Пак казвам, повярвайте ми, истина, за доброто на всички и всичко лошото трябва винаги да остава прикрито, макар и всички да са наясно с присъствието му.
Мъгла над Русе

- summer
- Да живей словото
pulsegirl, хубаво е че виждаш нещата и ги приемаш такива, каквито са без да се тръшкаш и вайкаш кой колко те е прецакал. Браво на теб, въпреки че си загубила "битката" в СУ
си градиш планове занапред. Е, като не е СУ ще е другаде. Важното е да учиш нещо, което ти харесва, а и после можеш да специализираш В СУ.Късмет 
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
-
b_estranged
- В началото бе словото
В никакъе случай не се отчайвай! Изясни преди всичко какво точно исакш да учиш, къде и защо: изясни го пред себе си, и ще видиш, че провалът може би не е провал! Понякога дори е по-доброто решение:) И когато вече знаеш какво искаш и се бориш за него, и се провалиш, като мен, например, ти позволявам да изпаднеш в апатия! Защото сега според мен се луташ: дали да ходя да уча археология в друг университет, да ходя ли в чужбина.... А винаги съществува възможността да кандидатстваш пак, не е най-привлекателната, но е реална и е оферта, ако искаш да преследваш нещо конкретно, а не само идеята "да уча в университет, 'щот' така трябва все пак":)
Sunbaby, в мнението ти забелязвам злобна нотка, ако не е така извини ме 
deepkeeper, прав си щастие трябва да има, но е наивно да се правим на слепи пред нещастието...
summer, права си ще отида и ще се запиша в другия университет, няма какво да се вайкам аз наистина си осъзнавам грешките това което очаквах от това което ми написаха проверяващите беше само 50 стотни в този смисъл мисля, че се оцених реално и се радвам, че все пак взех най - масовия изпит в СУ. Да аз съм решила определно да се занимавам с археология и да се развивам в това поприще, но и мястото където си депозирах не е чак толкова лошо специално за тази специалност
b_estranged най - лошо е когато човек се лута и мисля, че вижданията ми в последната половин година много се измениха не, че се оправдавам просто е така благодаря ти за хубавите думи
и накрая ще кажа на всички които са се провалили: Провалът е най - добрият начин да започнеш отначало, само че този път по - интелигентно
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!! по който и път да тръгнете
deepkeeper, прав си щастие трябва да има, но е наивно да се правим на слепи пред нещастието...
summer, права си ще отида и ще се запиша в другия университет, няма какво да се вайкам аз наистина си осъзнавам грешките това което очаквах от това което ми написаха проверяващите беше само 50 стотни в този смисъл мисля, че се оцених реално и се радвам, че все пак взех най - масовия изпит в СУ. Да аз съм решила определно да се занимавам с археология и да се развивам в това поприще, но и мястото където си депозирах не е чак толкова лошо специално за тази специалност
b_estranged най - лошо е когато човек се лута и мисля, че вижданията ми в последната половин година много се измениха не, че се оправдавам просто е така благодаря ти за хубавите думи
и накрая ще кажа на всички които са се провалили: Провалът е най - добрият начин да започнеш отначало, само че този път по - интелигентно
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!! по който и път да тръгнете
Сега и аз да се разпиша в провалите... аз в СУ имам 4,83 на изпита по англ. език и май Англ. филология ще си остане мечта
. Във ВТУ съм приета Англ. филология, но.. незнам защо съм си решила, че искам да я уча в СУ...
Браво на всички, които се представиха добре на изпитите
Браво на всички, които се представиха добре на изпитите
Do now follow where the path may lead, go instead there is no path and leave a trail!
You will never win if you never begin!
You will never win if you never begin!
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Нема се пуашиш, аз тази година за трети път кандидадствам 
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не се хили! И теб ще ти се наложи 4-5 години да пробваш, след като след първия семестър ще те изгонят заради психични отклонения.uktc написа:Don_Horhe написа:Нема се пуашиш, аз тази година за трети път кандидадствам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- fly4o
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
На устата ми беше да го кажаRaya_Alexandra написа:Не се хили! И теб ще ти се наложи 4-5 години да пробваш, след като след първия семестър ще те изгонят заради психични отклонения.uktc написа:Don_Horhe написа:Нема се пуашиш, аз тази година за трети път кандидадствам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Правист,1ви курс,2ра група
I'm a believer
I'm a believer
И да ме изгонят голяма работа... Нали си имам теб!Raya_Alexandra написа:Не се хили! И теб ще ти се наложи 4-5 години да пробваш, след като след първия семестър ще те изгонят заради психични отклонения.uktc написа:Don_Horhe написа:Нема се пуашиш, аз тази година за трети път кандидадствам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: