Жунрналистика-време е

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

:shock:

:cry:
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

Може и днес, може и утре, може и в неделя. Ама не вярвам да са чак толкова откачени
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

Може и днес, може и утре, може и в неделя. Ама не вярвам да са чак толкова откачени
Аватар
Шепот
Стенограф
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Изпитът е свършибл към 1-2, няма проверка на писмени работи, оценките са направени на място. Само да имат късмета да ги качат чак в неделя. :evil:
Какво се заканвам и аз, да ме пита човек... :lol:
Аватар
zvezdi4ka
От дъжд на вятър

Мнение от zvezdi4ka »

Те в СУ са си леко муднички,така че нищо чудно и в понеделник чак,заедно с класиранията....
Не е лесно!
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

Blood Countess написа:
plioki написа:и аз това се чудя сега- дали да вляза в СУ Славянски филологии или в УНСС журналистика. Знам, че в УНСС не се учи и се плаща яко, но ме утешава мисълта, че преподавателите са същите като в СУ и нали СУ ме отряза, а много искам да следвам йурналистика, смешно е, но може би от 4ти клас... :(
С една магистратура в СУ ще станеш много по-добър журналист, отколкото с четирите години в УНСС!
Абсолютни щуротии - в СУ да не са отворили манифактура за журналя; каква е рецептата да станеш добър журналист, кои са в България "добрите" и кои лощите журналисти?
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
Аватар
fiorre
В началото бе словото

Мнение от fiorre »

Журналист може да станеш и без висше стига да имаш талант!Но да печелиш добре е доста трудно,да не кажа зверски трудно!
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

fiorre написа:Журналист може да станеш и без висше стига да имаш талант!Но да печелиш добре е доста трудно,да не кажа зверски трудно!
Понякога и точни познати те устройват :D
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

petio написа:
fiorre написа:Журналист може да станеш и без висше стига да имаш талант!Но да печелиш добре е доста трудно,да не кажа зверски трудно!
:D
Понякога и точни познати те устройват
Изображение
Изображение
Изображение
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
Аватар
rueva
Пишеща машина
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

plioki написа:не става въпрос за СУ, проверяващите в УНСС са тези от СУ(УНСС нямат преподаватели и проверяващи по журналистика), вбесява ме фактът, че Весела Табакова влезе в моята стая на изпита и започна да ни обяснява как в СУ търсели хора, които могат да мислят и имат мнение по въпросите, оценявало се творчеството и още куп глупости, а накрая се оказа, че всичко зависи от проверяващия, на когото си попаднал. В УНСС също писах за политика и отново с ирония-там 6, тука-3. Ето това не мога да приема.
проверяващите в УНСС изобщо не са тези от СУ, само да вметна :wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”