ПРАВО?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от duh_navodneniq »

Знам. По принцип трябваше да е майтап обаче ти се справи изключително добре с анализа! :D

Сега сериозно. Някой знае ли кога трябва да ходим да си вземем студентските книжки, щото аз нещо не разбрах? :D
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

:D
Ами на мен жената,която ми прие документите,ми обясни,че ще може да ги вземем след 20 и някой си септември,но каза,че и на 3-ти октомври също не е проблем.
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Благодаря. И аз нещо такова разбрах обаче не бях съвсем сигурен. :D
U.N.O.
В началото бе словото

Мнение от U.N.O. »

Hobbledehoy, това с "херо"-то не беше смешно. Не си прави бъзици с такива неща, защото не никак хубаво. Дано не ти се случва да гледаш ръцете на приятел целите в синини и подутини. Майтапите с друго, нали?
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

Абе то и аз често се връзвам на глупости,ама то имало и по-големи вързанки от мене.Успокой топката,разбира се,че не е приятно ,но постът съсем не беше с такъв замисъл.
Аватар
Hobbledehoy
В началото бе словото

Мнение от Hobbledehoy »

Хмм,бях несправедливо обвинен.Търся си адвокат :P .Ама да е служебен,че проиграх стипендиите на машинките.
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

DID_miss написа:Абе то и аз често се връзвам на глупости,ама то имало и по-големи вързанки от мене.Успокой топката,разбира се,че не е приятно ,но постът съсем не беше с такъв замисъл.
Хей,бейби.Тва на снимката ти ли си:)Я го зарежи тоя Хобъл де Х.й а ела при батко,щото с мен е сладкооо:) :) :)Пък и правото ще ти обясня:) :) :)
Аватар
Hobbledehoy
В началото бе словото

Мнение от Hobbledehoy »

Eхаа,ти си си приличал с Милко Калайджиев не само по външния вид!
Europa
От дъжд на вятър

За колежката от Добрич-did_miss

Мнение от Europa »

Относно твоето изказване,че изучаващите биологически науки са "изпапкали" учебниците по биология,а ти не си ли "изяла" учебника по история ?Ще ти кажа нещо-от птичия грип и СПИН-а няма да те спаси павото,а биолозите(биотехнолози,молекулярни биолози,биолози и т.н),които ти безотговорно и неоснователно обиждаш.А и още нещо ако не беше заета да "изяждаш" учебника по история щеше да знаеш,че в ДНК няма "някакви си киселини",а самото ДНК е киселина-дезоксирибонуклеинова киселина(справка-учебника по Биология за 9 клас).Къде си спала.Нищо лично към правото.Смятам,че към всяка специалност и професия човек трябва да се отнася с нужното уважение,което ти очевидно не го правиш.И запомни,че природните науки ще СПАСЯТ СВЕТА.
shaho
Пишете, о, братя

Re: За колежката от Добрич-did_miss

Мнение от shaho »

Europa написа:Относно твоето изказване,че изучаващите биологически науки са "изпапкали" учебниците по биология,а ти не си ли "изяла" учебника по история ?Ще ти кажа нещо-от птичия грип и СПИН-а няма да те спаси павото,а биолозите(биотехнолози,молекулярни биолози,биолози и т.н),които ти безотговорно и неоснователно обиждаш.А и още нещо ако не беше заета да "изяждаш" учебника по история щеше да знаеш,че в ДНК няма "някакви си киселини",а самото ДНК е киселина-дезоксирибонуклеинова киселина(справка-учебника по Биология за 9 клас).Къде си спала.Нищо лично към правото.Смятам,че към всяка специалност и професия човек трябва да се отнася с нужното уважение,което ти очевидно не го правиш.И запомни,че природните науки ще СПАСЯТ СВЕТА.
Ами то са открити лекове за много от болестите,ама друг е въпроса дали ще бъде разрешено прилагането им.А това го решават юристите,защото те движат световната политика:)
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

Ако беше чел/а внимателно поста ми,щеше да разбереш,че именно това искам да кажа-за всеки влак си има пътници.Не съм обиждала абсолютно никой,още по-малко биологията като наука.Пък това,че не знам някаква си част от учебника по биология-коментарът ми е в друг форум и в друга тема.Твоят също трябваше да е там струва ми се.
А това за изпапкването на учебници-съжалявам ако ти това правиш цял живот,аз не съм "изяла" нито един.Въпрос на знания и умения е да те приемат.А те не се натрупват зубрейки!!!
И пак да потвърдя,че не съм обиждала никакви специалности или професии,ти се самообиждаш в момента,избивайки комплексите на типичния "отличник"Как може някой да не знае какво е ДНК и да го приемат Право???Сигурно сън не спиш,задавайки си подобни въпроси.Ами може,особено когато не се обременяваш с излишна информация.
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Бейби,помисли си пак за предложението ми!:)
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

Shaho,това като някакъв странен вид комплимент ли да го приемам? :D :oops:
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Направо си е предложение за брак и 5 деца според мен! :lol:
Magrath
В началото бе словото

Мнение от Magrath »

escobar написа:1-ви поток, 5-та група...
И аз съм в 5-та:))
It`s so cold outside, can`t you feel it?
I`ll remain inside, within the warmth...
It`s so dark outside, can`t you feel it?
I`ll remain inside, within the light...
There is a storm outside, can`t you feel it?
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”