Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
plioki написа:абе не е точно така, аз познавам доста хора, които получиха почти идентични оценки и в двата ВУЗ-а, зависи на какъв проверяващ попаднеш - ние с теб не сме имали късмет и тва си е
plioki написа:абе не е точно така, аз познавам доста хора, които получиха почти идентични оценки и в двата ВУЗ-а, зависи на какъв проверяващ попаднеш - ние с теб не сме имали късмет и тва си е
Господи...та вие сте неграмотни и се оплаквате колко по-ниски оценки имате в СУ...Ми нормално..И аз да проверявам работа, в която долу е написано с О и не знам заедно...и аз няма да пиша повече от 3!
Просто всичко опира до гимназията, която си завършил и какви критерии е имало там..А да не забравяме, че след тези оценки, които хората изкараха в УНСС, си мислят, че пак по калитарски начин могат да ги изкарат и в СУ
Най-малкото ако сравните броя на отличните оценки на писмен журналистика от миналата и тази година в УНСС, ще видите че випуск 88 е изключително слаб в това отношение
Дали ще излязат днес оценките...или е вече късно да се надявам...до колко най-късно да чакам според вас? Или направо утре а? не ви ли гложди да си разберете НАААЙ- НАКРАЯ БАЛА хехе...толко време чакане...
Дали ще излязат днес оценките...или е вече късно да се надявам...до колко най-късно да чакам според вас? Или направо утре а? не ви ли гложди да си разберете НАААЙ- НАКРАЯ БАЛА хехе...толко време чакане...