Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

Ехооо, имали приети в МУ София? Аз за съжаление съм на ръба и сега незнам накъде??? Ако си оставя дипломата за 2 класиране, сбогом МБ......... :roll:
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Помисли какви са ти шансовете за 2-ро класиране и какво искаш да учиш.. :roll:
Atlantida
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantida »

BB написа:Ехооо, имали приети в МУ София? Аз за съжаление съм на ръба и сега незнам накъде??? Ако си оставя дипломата за 2 класиране, сбогом МБ......... :roll:
Аз съм приета-дент.медицина. Ако си момиче и си за нея се съмнявам да се освободи място..
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

Поздравления, Atlantida! Аз въобще се съмнявам да се освободи място в София за която и да е от 3 спец.!?!Но явно за СУ ше се освободят доста места от класиралите се в МУ което е добра новина за всички кандидатстващи в СУ! :D
Insipidity
От дъжд на вятър

СУ vs. МУ

Мнение от Insipidity »

Ест , че ще се освободят , това е нещастието на едни е щастие за други , или в случая е щастие за всички!Все пак какво толквоа се стремят всички да стават доктори , при този отицателен прираст на населението , след 10 год няма да има и 7 млн души в Бг!
Изображение
It's not my fault I've been magnetic since I was a babe.
Insipidity
От дъжд на вятър

СУ vs. МУ

Мнение от Insipidity »

Ест , че ще се освободят , това е нещастието на едни е щастие за други , или в случая е щастие за всички!Все пак какво толквоа се стремят всички да стават доктори , при този отицателен прираст на населението , след 10 год няма да има и 7 млн души в Бг!
Изображение
Insipidity
От дъжд на вятър

СУ vs. МУ

Мнение от Insipidity »

Изображение
Insipidity
От дъжд на вятър

СУ vs. МУ

Мнение от Insipidity »

Изображение
Аватар
mucunka
В началото бе словото

Мнение от mucunka »

BB за какво си на ръба и аз сега подавам за второ класиране в МУ
Za-Zaa-Zou
В началото бе словото

Мнение от Za-Zaa-Zou »

kak takase podavat dokumeti za vtoro klasirane.ne se podavat akone si priet e avtomati4no za voro
pls kajete 4e ako za tova se pree ska4am ot asparuhov mot ako purvo ne umra ot izgarqniqa razbira se
Za-Zaa-Zou
В началото бе словото

Мнение от Za-Zaa-Zou »

a za koito pita6e a rabotata az utre 6te napravq edna sedmica. smetnete 4e tova e nqkolko dni sled himiqta .i to nqkolko za6toto e zabavih s dogovora.
P.S. izgorqh o6te nem oga pove4e utre sum n rabota ot 12 do 16 6te si obleka dulug rukav
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Za-Zaa-Zou написа:kak takase podavat dokumeti za vtoro klasirane.ne se podavat akone si priet e avtomati4no za voro
pls kajete 4e ako za tova se pree ska4am ot asparuhov mot ako purvo ne umra ot izgarqniqa razbira se
Ако не си притет нищо от специалностите, които си писал/а се класираш автоматично за второто. Ако си приет/а нещо и не те устройва, си оставяш дипломата там и попълваш молба образец. За да ти запазят мястото и същевременно да участваш във второто класиране.
Аватар
karmensita
В началото бе словото
Специалност: Екохимия
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от karmensita »

Ух, то и аз вече една седмица, откакто се заханах да работя. Като не ме приеха поне нещо да правя.
Имам 3-ка по химия 1 в СУ, ама не вярвам да ме приемат, все пак има много желаещи, а местата са много малко... дали имам шанс ще видим.

А за тези, които са приети в МУ искам да ми пишат лично , за да ги питам някои неща, относно това, което са писали, защото и аз писах много неща на изпитите в МУ, но имам и на двата предмета 2...
e-mail : karmen@mail.bg
Мерси много !
Za-Zaa-Zou
В началото бе словото

Мнение от Za-Zaa-Zou »

tiq v mu varna ne sa nared izob6to nikude drugade nee sur6ilo vremeto a zapisvanete idiotite izkarali i votoro klasirane. mainta im.a na treto nali znaete 4e vsi4ki nqma da sa prieti
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Za-Zaa-Zou написа:tiq v mu varna ne sa nared izob6to nikude drugade nee sur6ilo vremeto a zapisvanete idiotite izkarali i votoro klasirane. mainta im.a na treto nali znaete 4e vsi4ki nqma da sa prieti
В петък излиза третото...нз какво искаш да кажеш с това, че на трето всички няма да са приети...аз точно на него се надявам...или на 4то, когато запълват местата на момчетата с момичета. Въпреки всичко, ще се запиша в СУ
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”