Устен изпит по журналистика - 03.08.2007

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Хехе... По социология... г-н Анр-р-р-р-и Мен-р-р-р-ас...Тъй де, Светлозар Кирилов.

Пожелавам ви да ви приемат, за да видите какво шоу са лекциите му. Зверски яко! :)
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

и не мен така ми каза едно момиче,което е задочно ПР и кандидатства, за да е редовно.
plioki
В началото бе словото

Мнение от plioki »

оф, незнам, с тия оценки СУ яко си направи гаврата с нас, а сега на устния имаше около 5-6 момичета, които чак плачеха на излизане от комисиите. Те и с мен много се заяждаха, но така или иначе нямам шанс и не ми пукаше, показах им каква студентка са изгубили и не им позволих да ме затапят.
Аватар
Eneya
От дъжд на вятър
Специалност: Културология, Медии и Журналистика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Eneya »

Браво. Така трябва ;)
И все пак, бяхме над 250 момичета. А местата са.... доста по-малко.
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
plioki
В началото бе словото

Мнение от plioki »

ще е голяма битка, пожелавам ви успех и стискам много палци, защото аз вече не съм в играта :lol:
Аватар
Eneya
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Eneya »

Чакай, на устния какво е станало?
Нищо не каза. А и, не се отказвай още. Не знаеш колко имаш и дали си скъсана. Или?
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
plioki
В началото бе словото

Мнение от plioki »

на устния си мисля, че се представих добре, въпреки че ме изпитваха сигурно 40мин. за какво ли не, но мен ме отрязаха на писмения, там имам 3.00. Явно на някого не му харесва, че 19год. пикла може да пише със сарказъм за целия този фарс, наречен политика.
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Извинете за любопитството, но коя е Ходещата злоба?
Аватар
u-lq-lq
В началото бе словото

Мнение от u-lq-lq »

plioki написа:на устния си мисля, че се представих добре, въпреки че ме изпитваха сигурно 40мин. за какво ли не, но мен ме отрязаха на писмения, там имам 3.00. Явно на някого не му харесва, че 19год. пикла може да пише със сарказъм за целия този фарс, наречен политика.

добре дошла в Светана жестоката истина.Комисията на писмения определено не е приемала нито сарказъм,нито каквато и да е било критика към нашето правителство.факт..това го разбрах и от писмения и днеска от устния.. добре ми го показа моята комисия ! Явно в България само на Слави Трифонов му е позволено да говори срещу управляващите...Теми като Политика,Корупция,Измами...всичко това мога да го нарека с една дума - ТАБУ
Аватар
Eneya
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Eneya »

Ходещата Злоба е едно момиче, с което имах нещастието да контактувам. На един от изпитите пожелала всички да ги скъсат на излизане. Мнението за другите беше, че всичките те са кретени и че не заслужават да влезнат. И всякакви подобни коментари и реплики. И не, не се е шегувала. Мога да преценя кога някой се шегува. Тази го мислеше сериозно. Както казах, неприятно момиче. Надявам се, да не ми се налага да я гледам из СУ.
Аз пък коментирах, че независимо какво е мнението на правителството, нещата се променят. Дори и да не им харесва :)
Voltaire
plioki
В началото бе словото

Мнение от plioki »

добре дошла в Светана жестоката истина.Комисията на писмения определено не е приемала нито сарказъм,нито каквато и да е било критика към нашето правителство.факт..това го разбрах и от писмения и днеска от устния.. добре ми го показа моята комисия ! Явно в България само на Слави Трифонов му е позволено да говори срещу управляващите...Теми като Политика,Корупция,Измами...всичко това мога да го нарека с една дума - ТАБУ[/quote]

в УНСС подходих по същия начин-5.63, а уж преподавателите били същите - вече нищо незнам, кои преподаватели са същите, кво се случва- изобщо незнам, важното е, че свърши!!! :!:
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Олелеее, някой май има доста голямо самочувствие. :shock: Наистина, заслужила си е късането, дано си го и получи. :evil:
Аватар
Eneya
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Eneya »

не знам се пише отделно. Хайде научете това де хора.
Ха, говори ми. Идеше ми да я скъсам от заяждане, но... какъв щеше да е смисъла? Много харесвам логиката:
"Не спори с идиот, първо ще те свали на нивото си, после ще те бие с опит." :)
Voltaire
Аватар
u-lq-lq
В началото бе словото

Мнение от u-lq-lq »

[quote="plioki"]добре дошла в Светана жестоката истина.Комисията на писмения определено не е приемала нито сарказъм,нито каквато и да е било критика към нашето правителство.факт..това го разбрах и от писмения и днеска от устния.. добре ми го показа моята комисия ! Явно в България само на Слави Трифонов му е позволено да говори срещу управляващите...Теми като Политика,Корупция,Измами...всичко това мога да го нарека с една дума - ТАБУ[/quote]

в УНСС подходих по същия начин-5.63, а уж преподавателите били същите - вече нищо незнам, кои преподаватели са същите, кво се случва- изобщо незнам, важното е, че свърши!!! :!:[/quote]

хаха..ИМЕННО...в УНСС имам 5.25 и 6.. а тука.. 2 еденици по-надоло...интересн... но тва е нещо,което се забелязв апри всички..тази разлика в оценките е абсурдна просто :lol: :lol: :lol:
plioki
В началото бе словото

Мнение от plioki »

абе не е точно така, аз познавам доста хора, които получиха почти идентични оценки и в двата ВУЗ-а, зависи на какъв проверяващ попаднеш - ние с теб не сме имали късмет и тва си е :roll:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”