Пожелавам ви да ви приемат, за да видите какво шоу са лекциите му. Зверски яко!
Устен изпит по журналистика - 03.08.2007
Модератор: Boromir
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
plioki написа:на устния си мисля, че се представих добре, въпреки че ме изпитваха сигурно 40мин. за какво ли не, но мен ме отрязаха на писмения, там имам 3.00. Явно на някого не му харесва, че 19год. пикла може да пише със сарказъм за целия този фарс, наречен политика.
добре дошла в Светана жестоката истина.Комисията на писмения определено не е приемала нито сарказъм,нито каквато и да е било критика към нашето правителство.факт..това го разбрах и от писмения и днеска от устния.. добре ми го показа моята комисия ! Явно в България само на Слави Трифонов му е позволено да говори срещу управляващите...Теми като Политика,Корупция,Измами...всичко това мога да го нарека с една дума - ТАБУ
- Eneya
- От дъжд на вятър
- Специалност: Културология, Медии и Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Ходещата Злоба е едно момиче, с което имах нещастието да контактувам. На един от изпитите пожелала всички да ги скъсат на излизане. Мнението за другите беше, че всичките те са кретени и че не заслужават да влезнат. И всякакви подобни коментари и реплики. И не, не се е шегувала. Мога да преценя кога някой се шегува. Тази го мислеше сериозно. Както казах, неприятно момиче. Надявам се, да не ми се налага да я гледам из СУ.
Аз пък коментирах, че независимо какво е мнението на правителството, нещата се променят. Дори и да не им харесва
Аз пък коментирах, че независимо какво е мнението на правителството, нещата се променят. Дори и да не им харесва
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Voltaire
добре дошла в Светана жестоката истина.Комисията на писмения определено не е приемала нито сарказъм,нито каквато и да е било критика към нашето правителство.факт..това го разбрах и от писмения и днеска от устния.. добре ми го показа моята комисия ! Явно в България само на Слави Трифонов му е позволено да говори срещу управляващите...Теми като Политика,Корупция,Измами...всичко това мога да го нарека с една дума - ТАБУ[/quote]
в УНСС подходих по същия начин-5.63, а уж преподавателите били същите - вече нищо незнам, кои преподаватели са същите, кво се случва- изобщо незнам, важното е, че свърши!!!
в УНСС подходих по същия начин-5.63, а уж преподавателите били същите - вече нищо незнам, кои преподаватели са същите, кво се случва- изобщо незнам, важното е, че свърши!!!
- Eneya
- От дъжд на вятър
- Специалност: Културология, Медии и Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
не знам се пише отделно. Хайде научете това де хора.
Ха, говори ми. Идеше ми да я скъсам от заяждане, но... какъв щеше да е смисъла? Много харесвам логиката:
"Не спори с идиот, първо ще те свали на нивото си, после ще те бие с опит."
Ха, говори ми. Идеше ми да я скъсам от заяждане, но... какъв щеше да е смисъла? Много харесвам логиката:
"Не спори с идиот, първо ще те свали на нивото си, после ще те бие с опит."
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Voltaire
[quote="plioki"]добре дошла в Светана жестоката истина.Комисията на писмения определено не е приемала нито сарказъм,нито каквато и да е било критика към нашето правителство.факт..това го разбрах и от писмения и днеска от устния.. добре ми го показа моята комисия ! Явно в България само на Слави Трифонов му е позволено да говори срещу управляващите...Теми като Политика,Корупция,Измами...всичко това мога да го нарека с една дума - ТАБУ[/quote]
[/quote]
хаха..ИМЕННО...в УНСС имам 5.25 и 6.. а тука.. 2 еденици по-надоло...интересн... но тва е нещо,което се забелязв апри всички..тази разлика в оценките е абсурдна просто

хаха..ИМЕННО...в УНСС имам 5.25 и 6.. а тука.. 2 еденици по-надоло...интересн... но тва е нещо,което се забелязв апри всички..тази разлика в оценките е абсурдна просто