Академия на МВР
-
aerodinamic
- В началото бе словото
честито, ама с извинение ти си се уср*л направоaerodinamic написа:Айде честито на всичкиЧетвърта цигулка съм в Полиция. Много съм радостен.
П.П. цитата защо не "хваща"?
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
-
aerodinamic
- В началото бе словото
-
stelian_hristov
- В началото бе словото
Айде да Ви е честито на всички :)
Радостен съм за мен и за всички приети 
Сега само трябва да се дотътрим до София да се запишем (аз съм от Русе). Очаквах да съм по-назад, но както и да е.
Ще се видим на 1 октомври или още на записванията.
Някой знае ли дали трябва да носим нещо за записването, например диплома или нещо друго?
Сега само трябва да се дотътрим до София да се запишем (аз съм от Русе). Очаквах да съм по-назад, но както и да е.
Някой знае ли дали трябва да носим нещо за записването, например диплома или нещо друго?
Вече ми става ясно защо министър е Румен Петков- ГалъвтЪ ,а пикаенето в централния градски фонтан вероятно се приема като обществена солидарност:lol:anelka написа:Aбе то масовото късане е на психо-то Физическият много го минават, ама психо-теста... Въпрос(примерен): Обичате ли и бихте ли участвали в групов секс...Ако отг Не, те късат, защото не можеш да работиш в екип
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
Re: Айде да Ви е честито на всички :)
Честито на всички ни!stelian_hristov написа:Радостен съм за мен и за всички приети
За записване носите само оригинал на дипломата и лична карта. Туй то.
Айде на море.
Последно промяна от AlexHI на 03 Авг 2007, 22:11, променено общо 1 път.
-
stelian_hristov
- В началото бе словото
Няколко въпроса
Имам няколко въпроса: първият е, когато не носим камофлажа, т.е. когато се бием обличаме онези кимона нали, в смисъл те са за бойната подготовка.
Второто е за общежитията. Някой знае ли кога ще се настаняваме и по колко души ще бъдем в стая?
Второто е за общежитията. Някой знае ли кога ще се настаняваме и по колко души ще бъдем в стая?
- tea_mistike
- В началото бе словото