Устен изпит по журналистика - 03.08.2007

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
dizdemona
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от dizdemona »

не ми хареса!бях една от последните,на изпита не се справих мн добре, не ми хареса темата за екология, зададоха ми няколко скапани въпроса, но не са се заяждали...не знам,не очаквам добър резултат, притесних се, и все си мисля че не съм говорила по ремата а пълни безсмислици, бягащи от същността на проблема :cry: яд ме е ,ще видим довечера или утре кфо е станало......
Аватар
elysium
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от elysium »

аз бях във втора комисия... предпоследна! :) честно казано очаквам всичко... аз съм доволна, ама ме изпитваха три не-много-усмихнати-жени... малко ме притесняват какво ще ми пишат... няма значение... ще чакам резултати пък тогава ще коментирам по-спокойно :lol:
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Щом изпитът е свършил вече, би трябвало резултатите да излязат до довечера, а? Че аз лично нямам търпение да си видя своя.... за добро или за зло. :lol:
Given
В началото бе словото

Мнение от Given »

"Given, бил си последен? Значи доста бързо е приключил изпита, очакваха да се проточи до към 4. А момчетата, които са допуснати до този изпит всички влизате, защото много ги скъсаха на предните и трябва да се попълнят бройките. Но съм сигурна, че сред безумията си казал и умни неща, иначе пак щяха да те скъсат."

Като чели им харесаха безумията ми,особенно на главния изпитващ.Но мен ме вълнува журналистиката ,не ми се ще ПР ,а за книгоиздаване да не говорим.
Аватар
elysium
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от elysium »

Шепот написа:Щом изпитът е свършил вече, би трябвало резултатите да излязат до довечера, а? Че аз лично нямам търпение да си видя своя.... за добро или за зло. :lol:

свърши...последния ми кандидатстудентски изпит.... урррааа!!! и аз чакам с нетърпение... не ми се мисли как ще се празнува довечера :hello1:
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Табакова :shock: :shock: :shock:

Те тава е комисия! :D :D :D :D

Сори... Как не те е питала дали си пускала СМС за Биг Брадър :o

Блъди, все пак сподели после колко са ти писали, интересно ми е, Табакова е голям чешит, но може и да очакваш изненади. :P
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

Аз бях в пета комисия - разбрах само, че мъжът е преподавателят по социология. Доколко съм доволна ще се разбере при резултата, но определено съм мн доволна, че всичко свърши. Вече не ми останаха сили и за други изпити.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

7ма комисия.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
dizdemona
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от dizdemona »

абе да-први сте хора,поне минахме гадните изпити,поне сега ще си поживеем :occasion5:
Аватар
Eneya
От дъжд на вятър
Специалност: Културология, Медии и Журналистика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Eneya »

Десета комисия. Като цяло, най-готината от всички възможни. Харесаха ми въпросите, само че не ме оставиха да говоря. Бях последната за тази комисия и явно не им се занимаваше. В момента, в който видеха, че мога да отговоря и че не говоря пълня глупости, минааваха на следващият въпрос. Изобщо, все едно аз съм избирала въпросите :)
Много съм доволна, освен това видях, че ми бяха писали 6, 6 и 5. Т.е. явно като оценка днес съм 5.75.
Но дали е наистина толкова, ще видим довечера.
Е, нещо положително, след фиаското с есето. (е, според мен фиаско, беше си доста добре според другите като оценка. Аз обаче мрънках. Исках повече).
Всички явили се днес момчета на изпита влизат. Не са се явили 15 момчета от 45. Смятайте. ;) Те си попълват бройката точ :)
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Ени, и аз така за въпросите, обаче на мен ми дадоха да говоря, дори с единия изпитващ проведохме кратка беседа на тема творчеството на Жоржи Амаду :)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Ъъъ, къде си видя оценките!?
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Най-вероятно на протокола:)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
plioki
В началото бе словото

Мнение от plioki »

на това му се вика - късмет, едни го имат, други - не, това е положението!
Аватар
Eneya
От дъжд на вятър
Специалност: Културология, Медии и Журналистика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Eneya »

Точно в протокола ги видях. Според мен гледаха главно излъчването. Аз от вратата ги почнах с една широка усмивка. Позакачих се лекичко, изобщо, вс ок. Даже бях нагла и вместо на банката, седнах върху нея. Все тая ;)
Успех на всички и... дано се видим наесен.
П.П. Пак видях Ходещата Злоба (Мила знае за какво говоря), мина една от първите. Честно, наистина ми се иска да са я скъсали. Просто по-неприятен човек от това момиче на изпита просто нямаше. :)
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”