Устен изпит по журналистика - 03.08.2007
Модератор: Boromir
не ми хареса!бях една от последните,на изпита не се справих мн добре, не ми хареса темата за екология, зададоха ми няколко скапани въпроса, но не са се заяждали...не знам,не очаквам добър резултат, притесних се, и все си мисля че не съм говорила по ремата а пълни безсмислици, бягащи от същността на проблема
яд ме е ,ще видим довечера или утре кфо е станало......
"Given, бил си последен? Значи доста бързо е приключил изпита, очакваха да се проточи до към 4. А момчетата, които са допуснати до този изпит всички влизате, защото много ги скъсаха на предните и трябва да се попълнят бройките. Но съм сигурна, че сред безумията си казал и умни неща, иначе пак щяха да те скъсат."
Като чели им харесаха безумията ми,особенно на главния изпитващ.Но мен ме вълнува журналистиката ,не ми се ще ПР ,а за книгоиздаване да не говорим.
Като чели им харесаха безумията ми,особенно на главния изпитващ.Но мен ме вълнува журналистиката ,не ми се ще ПР ,а за книгоиздаване да не говорим.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Eneya
- От дъжд на вятър
- Специалност: Културология, Медии и Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Десета комисия. Като цяло, най-готината от всички възможни. Харесаха ми въпросите, само че не ме оставиха да говоря. Бях последната за тази комисия и явно не им се занимаваше. В момента, в който видеха, че мога да отговоря и че не говоря пълня глупости, минааваха на следващият въпрос. Изобщо, все едно аз съм избирала въпросите 
Много съм доволна, освен това видях, че ми бяха писали 6, 6 и 5. Т.е. явно като оценка днес съм 5.75.
Но дали е наистина толкова, ще видим довечера.
Е, нещо положително, след фиаското с есето. (е, според мен фиаско, беше си доста добре според другите като оценка. Аз обаче мрънках. Исках повече).
Всички явили се днес момчета на изпита влизат. Не са се явили 15 момчета от 45. Смятайте.
Те си попълват бройката точ 
Много съм доволна, освен това видях, че ми бяха писали 6, 6 и 5. Т.е. явно като оценка днес съм 5.75.
Но дали е наистина толкова, ще видим довечера.
Е, нещо положително, след фиаското с есето. (е, според мен фиаско, беше си доста добре според другите като оценка. Аз обаче мрънках. Исках повече).
Всички явили се днес момчета на изпита влизат. Не са се явили 15 момчета от 45. Смятайте.
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Voltaire
- Eneya
- От дъжд на вятър
- Специалност: Културология, Медии и Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Точно в протокола ги видях. Според мен гледаха главно излъчването. Аз от вратата ги почнах с една широка усмивка. Позакачих се лекичко, изобщо, вс ок. Даже бях нагла и вместо на банката, седнах върху нея. Все тая 
Успех на всички и... дано се видим наесен.
П.П. Пак видях Ходещата Злоба (Мила знае за какво говоря), мина една от първите. Честно, наистина ми се иска да са я скъсали. Просто по-неприятен човек от това момиче на изпита просто нямаше.
Успех на всички и... дано се видим наесен.
П.П. Пак видях Ходещата Злоба (Мила знае за какво говоря), мина една от първите. Честно, наистина ми се иска да са я скъсали. Просто по-неприятен човек от това момиче на изпита просто нямаше.
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Voltaire