Какви съквартиранти искате?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

JackInTheBox написа:
AlexLevit написа:
GeorgiMilev написа:Аз също очаквам нови съквартиранти.Втори курс съм във ФМИ.Нямам особени претенции: да са непушачи и да не са конфликтни.Към всичко останало можем да се пригодим.Ако някой се интересува може да пише на ЛС.
Мале..аз го обърнах на весникарска обява :lol: :lol: :lol:
Е, Физико-математическият е единствения факултет с интелигентни хора - нито с плащане, нито с каквито и други маневри и манипулации може да се влезе там. За мое съжаление неставам за там :?
Мн ясно че не ставаш като не знаеш даже какво означава ФМИ .. ква ти физика кви ти 100 лева ?!?!?!?
Георги Тотев,
пет пари не давам какво означава ФМИ, аз говорех за Физико-математическия.
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

да можем да си пием заедно бирата :)
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
ira
В началото бе словото
Специалност: Биотехнологии
Курс: четвърти

Мнение от ira »

Ох надявам се на непушачки, които не са с така да се каже "леко" поведение. По възможност да не си довличат гаджетата им да живеем като "уан биг хепи фемили" :evil:
Изображение
The best is yet to be!
Аватар
Iazo
В началото бе словото

Мнение от Iazo »

Аз лично(ако ме вземат на общежитие де) нямам големи претенции към бъдещите ми съквартиранти. Искам да са уравновесени хора и да ме разбират-примерно когато имам да уча да ме оставят намира
и такива неща. Иначе аз нито съм от най-подредените, нито от най-чистите, въпреки че волю-неволю знам че трябва да се науча на тези неща и мисля че ще се справя скоро след като почне процеса на живот в Студентски.....предполагам също така че ако не пушат ще ми е по-добре щото аз не пуша! А иначе за купончетата не е проблем стига да се съвпадат със сесията :lol: :lol: :lol:
ииии да още едно ДА НЕ СЛУША ЧАЛГА!!!! МРАЗЯ Я!!! :wink:
Много ли искам?
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Iazo написа:ДА НЕ СЛУША ЧАЛГА!!!! МРАЗЯ Я!!! :wink:
Много ли искам?[/b]
Определено с това изискване отряза 95% от евентуалните кандидати :lol:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
silveto
От дъжд на вятър

Мнение от silveto »

Аз пък искам съквартиантка,която да не и пука каква музика слушам,да не мрънка,че пуша...Мен не ме интересува кой каква музика слуша,с кой си ляга,какво пие.Важното е да е готин,весел човек,да обича да ходи с мен по барове и дискотечки :D и да си пием бирицата :D .А и да се къпе често,ама да не виси с часове в банята та да не мога да се доредя.Освен това да не ми мрънка,че гледам мачове.Общо взето не искам съквартирант,който постоянно е заровен в книгите,а такъв който да не мога да накарам да залегне над тях.:)
Mimi_Bank
В началото бе словото

Мнение от Mimi_Bank »

Аз пък искам съквартиантка,която да не и пука каква музика слушам,да не мрънка,че пуша...Мен не ме интересува кой каква музика слуша,с кой си ляга,какво пие.Важното е да е готин,весел човек,да обича да ходи с мен по барове и дискотечки Very Happy и да си пием бирицата Very Happy .А и да се къпе често,ама да не виси с часове в банята та да не мога да се доредя.Освен това да не ми мрънка,че гледам мачове.Общо взето не искам съквартирант,който постоянно е заровен в книгите,а такъв който да не мога да накарам да залегне над тях.Smile

Е това много ми хареса ... ако може пък и да обича да скита по различни места и градове ... направо ще бъде супер!!!
Изображение
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

Искам съквартирант, които да е разбран и възпитан. С тези две качества всичко друго е поправимо. А това за музиката мога да кажа само...ХАХАХА
П.С. да не е яко комплексирана злобарка!!!...забравих
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

Душа на пеперуда ми допада.:)
Може да се вземем, да :wink:
silveto
От дъжд на вятър

Мнение от silveto »

Mimi_Bank аз съм твоя човек :D Обичам да се скитам и то доста:)
Mimi_Bank
В началото бе словото

Мнение от Mimi_Bank »

silveto... ние се намерихме ... ама дали съм приета :? аз сложих тигана преди рибата да е уловена :D
Изображение
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

Iazo Аз съм твоя човек. не пуша, не пия, по жени не ходя, чистя от време на време. Мога да се забавлявам но като дойде време да се учи-просто трябва да се учи. Не лягам късно, не водя двуличен живот, не съм психически нестабилен, въобще съм готин пич. След малко ще постна есето ми на тема "Кой съм Аз", за да придобиете представа :lol: тва не е майтап :lol: :lol:
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Аватар
fAsTLanE
От дъжд на вятър

Мнение от fAsTLanE »

Ама вие всички се изкарахте едни ангелчета.То вас всички трябва да ви канонизират :lol:
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

ми мен вече от католическата църква са ме признали за светец,но тука православните нещо още се дърпат :lol:
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
silveto
От дъжд на вятър

Мнение от silveto »

Mimi_Bank написа:silveto... ние се намерихме ... ама дали съм приета :? аз сложих тигана преди рибата да е уловена :D
То и аз така :D Абе,студентка може да не съм,ама поне си имам съквартирантка :D
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”