English

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Дени
Постоянно присъствие
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

deepkeeper написа:Колкото и абсурдно да звучи, има ли шанс 1во класиране да излезе по-рано от крайната дата (сиреч 6-ти) :?:
100 % не :roll:
Love, life, meaning ... Изображение OVER
snow
В началото бе словото

Мнение от snow »

не би трябвало. в правилника пишеше 4е се налагат санкции за такова закъснение. пък и в техни4ески записването е до седми вклю4ително. при положение 4е съм приета там в една от специалностите с най-висок бал не бих пропуснала възможността да се възползвам. и все пак искам да знам какви са ми възможностите в су за стопанския.с резултати от изпит да закъснеят ще го преживея но с класиране. останали са само оценките от солфеж, журналистика и рисуване. стискам палци да излезе по-рано :)
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

deepkeeper написа:Колкото и абсурдно да звучи, има ли шанс 1во класиране да излезе по-рано от крайната дата (сиреч 6-ти) :?:
Невъзможно, да не мислиш, че е лесно да се оправят с компутерите?
Аватар
mireto
В началото бе словото

Мнение от mireto »

По-добре да не бързат много,че от много бързане да не стане както в УНСС :D
It’s the possibility of having a dream come true that makes life interesting...
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Злорадстването не е много хубаво, но все пак перфектната компютъризация даде фира :)
нях нях нях
medicate, medicate
svenz
В началото бе словото

Мнение от svenz »

4.21 по английски! 8) 8) 8)
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

svenz написа:4.21 по английски! 8) 8) 8)
И какво искаш да учиш? 8)
Аватар
muhahahu
В началото бе словото

Мнение от muhahahu »

4.76 - вече нямам претенции никакви... каквото ме земат това...
If you are too wasted to remember, it never took place!
Аватар
crystal
В началото бе словото

Мнение от crystal »

muhahahu написа:4.76 - вече нямам претенции никакви... каквото ме земат това...
същата история е и при мен
ти какви специалности искаш?
Hold ur breath and count to ten
Аватар
muhahahu
В началото бе словото

Мнение от muhahahu »

crystal написа:
muhahahu написа:4.76 - вече нямам претенции никакви... каквото ме земат това...
същата история е и при мен
ти какви специалности искаш?
Писала съм първо тези с най-висок бал...
1. Скандинавистика
2. Японистика
3. Китаистика
4. АФ
5. Индология
6. Арабистика

Да бъда честна най-много ми се учи арабистика и/или Аф. Другите ми изглеждат прекалено трудни. Не че тези двете са лесни, но винаги е по добре когато има желание. Като цяло разбрах от тази КСК, че искам да се занимавам с език(накакъв :D :D :D ) и до където ми стигне бала до там.
А ти?
If you are too wasted to remember, it never took place!
geparez
В началото бе словото

Мнение от geparez »

какви са ви баловете, ако не е тайна?
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

Ох хора...имам един казус... сложен и то доста,ако ми позволите ще го споделя с вас и ще се радвам да чуя мненията ви.
Положението е следното:
Кандидатствам в СУ и ВТУ.В СУ имам 4.65,а във ВТУ 5.09.Излиза че след първо класиране трябва да си избера или единия или другия университет за да продължа нататък в класиранията.
Във ВТУ съм приета на първо желание Английски с втори чужд език японски,но в последствие се оказа,че това какъв ще ти е втория език се изяснява след някакво вътрешно класиране,на което не се знае за кой език колко бройки има и когато вече си се записал ,едва ли не септември октомври разбираш какъв всъщност език ще учиш.,т.е. аз уж ще уча японски ма може и немски да уча ,и китайски и словашки + основния Английски.
В СУ с тази оценка нямам много ,да не кажа почти никакви шансове за специалностите които съм писала а именно:1-японистика
2-скандинавистика
3-китаистика
4-кореистика
5-Английска филология
но все пак миналата година,бала за кореистика е бил дори под моя,т.е. имам малка надежда и възможност,доста микроскопична да бъда приета поне кореистика.Обаче това може да стане на второ класиране евентуално,но това пък значи ,че ще трябв ада си депозирам дипломата в СУ и ако не ме приемат да забравя за университет тая година,което е мнооого зле.Отврат ви казвам отврат.Не знам какво да правя,ама наистина съм много объркана и се чувствам ужасно,давайте мнения ,може пък да ми помогнете, в ужасна безизходица съм.
Аватар
aya
В началото бе словото

Мнение от aya »

@ ADeLL Само тези специалности ли си писала в СУ?Защото ако на първо класиране не те приемат в никоя от тях, не е задължително да депозираш диплома в СУ, а продължаваш да участваш в следващото класиране така! После ако те приемат трябва само да я изтеглиш от ВТУ. Бтв там това с английски + 2ри език явно е нещо като славянската филология в СУ - имат си отделно класиране :( Успех :wink:
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Аз бих заложила на СУ.
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

Тва класирането се сетих тая сутрин,ако не ме приемат,ама аз съм писала като последни желания ей така з ада има повече(но не искам да ги уча по никакъв повод --> Политология и Философия) ,ако трябва да съм честна ги писах защото гледам хората пишат по цели фермани аз с моите пет специалности само и за тва.Но ме е страх да не би да ме намъкнат случайно в някоя от тези и това ще значи че ще съм приета на първо и трябва да давам диплома, при това положение си мислех че мога да с еотккажа от първото си желание и да мина на второ класиране пак без диплома.Когато се обадих днес в учебенотдел обаче ми казаха ,че ако на първо класиране ме приемат нещо и искам да участвам на второ не мога да се отказвам от мястото дето съм приета,трябва задължително да го запазя и тогава мога да продължа,и разбира се да дам диплома.Казаха ми че ако се откажа да го запазвам трябв ада прекратя участието си в класиранията на СУ.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”