Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Здравейте, искам да ви попитам според вас дали тая година ще има доста кандидати за Английска филология и някой от вас иска ли да учи това Дали бал 26,49 ще ми стигне... понеже доста се поиздъних на изпита и има 139 момичета с по-висока оценка от мене. Дали доста хора от кандидатствалите с англ. език в СУ ще предпочетат УНСС или друг университет...
Do now follow where the path may lead, go instead there is no path and leave a trail!
ами местата са повече тази година и бала ти е горе долу колкото минималния от миналата година. Прецени си ( и аз искам англ. филология но ми е на 4 то място
първото пиле грабва червея, но втората мишка изяжда сиренцето.
be grimm and necr0 and c^lt
alas, dont be Dani Filth
На мен ми е първо жилание,но няма да успея.Надежда ми остана за Румънска филология.Дали има много желаещи за тази специалност? И бал 23,85 ще ми стигне ли...?
Като цяло за филологиите се смята, че баловете ще са по-ниски от миналата година - първо, че има повече места и второ, че кандидатстващите с езици са по-малко.
На мен английската филология ми е на второ желание и освен ако не вляза по първо съм вътре 100%.
абе като видях статистиката...мисля си че няма начин бала да не падне тази година.Моят е 25 и нещо и като гледам Английска Филология ще бъде..няма начин..но пък взе да ми харесва нещо...хехе след като излязох от шока от гадната ми оценка
Kate_ написа:абе като видях статистиката...мисля си че няма начин бала да не падне тази година.Моят е 25 и нещо и като гледам Английска Филология ще бъде..няма начин..но пък взе да ми харесва нещо...хехе след като излязох от шока от гадната ми оценка
И аз мин. лято бях доста радостен, че съм влязъл тази специалност. Сега нещата стоят по "малко по-различен начин". Но... елате повече
Странно...колко желаещи за английска. Един мой приятел миналата година влезе с английска филология и каза, че не е особено очарован. Писала съм я на 11-12 място. Не си спомням точно.
Аз преди 2 години бях английска филология и на мен лично ми се стори доста "суха" специалност. От начало бях ентусиаст, учих си, писах си домашни и там есета и подобни щуротии, но това беше точно до втория месец. Когато споделих с класната ми от училище (тя ми беше по английски) какво съм влезнал да уча, реакцията й беше следната: "Аууу, много тъпа специалност. Аз навремето влезнах английска филология със същите знания с който излезнах. По-добре се премести нещо друго." Сега, това не означава, че тя е с кофти английски, или че пък специалността наистина е тъпа. Просто споделям опит и чужди впечатления. Имам една колежка с която заедно започнахме и тя сега ще е трети курс, вчера се видяхме и на нея все още и е много приятно и интересно да учи английска филология.