БАЛ за Стопанския факултет

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Ivelin_Ivanov
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ivelin_Ivanov »

36.6 момче 8)

...да точно толкова!...

...ми е температурата! :lol: :lol: :lol:
вие кво си помислихте? :D
snow
В началото бе словото

Мнение от snow »

тая година мога да кажа само браво мом4ета. а на моми4етата от тази тема да им кажа, 4е няма защо да се тревожат. с бал над минималния миналата година сте вътре и то стопанско. тъй като съм с по нисък бал стискайте ми палци да се зака4а икономика :roll:
Аватар
Toncheto
В началото бе словото

Мнение от Toncheto »

snow написа:тая година мога да кажа само браво мом4ета. а на моми4етата от тази тема да им кажа, 4е няма защо да се тревожат. с бал над минималния миналата година сте вътре и то стопанско. тъй като съм с по нисък бал стискайте ми палци да се зака4а икономика :roll:
А дано :D От твоята клавиатура в Божиите уши :lol: Касмет и на теб!Надявам се да взимат и с бал под 30, защото искам с моята приятелка да сме колежки,така че стискам палци :thumbup:
snow
В началото бе словото

Мнение от snow »

как мислиш ще ми стигне ли бала макар и да съм последна икономика. да знаеш каква е статистиката по английски от миналата година ?
slavcho
От дъжд на вятър

Мнение от slavcho »

Някъде бях изровил минималните балове, в някоя от темите във форума са. При оценки от дипломата шестици имате ли по 4.10 от двата изпита и сте вътре - за момчета, английски език. По френски език бала беше даже още по-нисък. Ако и сега нещата стоят така ... хмм, купонче!
Аватар
Toncheto
В началото бе словото

Мнение от Toncheto »

Не мога да ти кажа със сигурност дали ще ти стигне бала за първо класиране,но би трябвало да ти стигне за второ.В темата "Начало на КСК 2007-2008" на 4.стр Явор е дал линк към миналогодишните статистики.
snow
В началото бе словото

Мнение от snow »

има един малък проблем аз имам бал 29.84
ако разгледаш статистиката ще видиш 4е това е до стотна минималния бал от миналата година-вися на косъм
а ако не съм приета на първо няма смисъл да рискувам и да си дам дипломата, понеже съм писала и някакви филологии
по-добре стопанско управление в техни4ески
Аватар
Toncheto
В началото бе словото

Мнение от Toncheto »

Само че миналата година баловете на първо класиране са били 31.6 за Стопанско управление и 30.58 за Икономика.Така че единственото,което можем да направим е да се надяваме баловете тази година да са по-ниски.
Аватар
Frida
В началото бе словото

Мнение от Frida »

лошото е, че нямаме реална представа колко човека кандидатстват с тази комбинация мат+език. Затова моля ви кандидат-колеги пишете
BraZzO
В началото бе словото

Мнение от BraZzO »

Принципно такава е ситуацията с английски. за Стоп. Управление с немски и френски миналата година не са ли били на Първо класиране по-ниски баловете?

Поздрав,
Аватар
Toncheto
В началото бе словото

Мнение от Toncheto »

Да за Стопанско с немски и френски са по-ниски баловете.Аз забравих да уточня,че става въпрос за Стопанско с английски. :roll:
И наистина,които са мераклии за Стопанския Факултет нека да пишат тук.
snow
В началото бе словото

Мнение от snow »

при това положение надали балът за първо класиране ще падне от 30.58 на 29.84 въпреки 4е оценките са позле и по английски и по математика
нз аз с хората с които съм говорила 4е искат тва -други кандидат-студенти са все с 4.20-4.40, за моми4етата
ве4е нз какво да мисля и да се надявам ли или не
тъпото е 4е сигурно имам някакви шансове за второ, но съм писала иранистика, а за нея може и да ми стигне бала
slavcho
От дъжд на вятър

Мнение от slavcho »

Иранистика? Там не приемат ли 5 човека или нещо от сорта?

Аз именно затова писах само специалности от стопанския факултет, иначе исках да пиша разни информатики и английска филология ама викам айде... да не взема да се набутам.
snow
В началото бе словото

Мнение от snow »

абе мен ме приеха в ту но не знаех дали ще стане така. нали знаеш на изпит жси4ко става и за това реших да се застраховам-все пак по добре иранистика отколкото нищо пък и сум от тези които малко или много са песимисти. не защото го искам, а защото трябва да съм подготвена за най-лошото :(
Аватар
Frida
В началото бе словото

Мнение от Frida »

И мен ме приеха в ТУ даже първо желание - индустриален мениджмънт, но ще си чакам тук класирането. Теб какво те приеха там?
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”