Исто(е)рия
Модератор: Boromir
- RauChEr
- От дъжд на вятър
То това добре .. ама като си представям каква е масата и специално от тея 20 дали ше си допадна с някои... за тва както казах .. "лоша работа " 
60t s1m g0t1n , 60t m0gA !!!
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.
------------------------------------
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
групите за правото в СУ са 16 на брой.
иначе може да се запишеш, в която си искаш. даже после по време на следването може и да смениш групата.иначе групи от 1 до 8 формират първи поток а останалите втори.от това в кои поток си има значение понякога при кои преподаватели ще се паднеш на изпити,защото някой преподават на пържи други на втори
иначе може да се запишеш, в която си искаш. даже после по време на следването може и да смениш групата.иначе групи от 1 до 8 формират първи поток а останалите втори.от това в кои поток си има значение понякога при кои преподаватели ще се паднеш на изпити,защото някой преподават на пържи други на втори
- RauChEr
- От дъжд на вятър
Я ти като нали май завършил ? .. я кажи в кой поток да са запишем,за да ни е малко по "леко"
ако всяка година състава в 2та потока си остава един и същ де ? 
60t s1m g0t1n , 60t m0gA !!!
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз, като още един кандидат - правист, се забавлявам истински като чета постовете на vankata - много е важно да се има някакво допълнително инфо преди това, че да се поуспокои човек малко или много
А за вдигането на бала ---- ще се види скоро, ама май дано е по - скоро, че ...
За момичетата, както винаги, ще е по - сложно 
А за вдигането на бала ---- ще се види скоро, ама май дано е по - скоро, че ...
Love, life, meaning ...
OVER
- summer
- Да живей словото
Няма да е по-скоро от 6ти, това да не е УНССДени написа:Аз, като още един кандидат - правист, се забавлявам истински като чета постовете на vankata - много е важно да се има някакво допълнително инфо преди това, че да се поуспокои човек малко или много![]()
А за вдигането на бала ---- ще се види скоро, ама май дано е по - скоро, че ...![]()
![]()
За момичетата, както винаги, ще е по - сложно
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
До някъде се успокоявам, защото сега с тези увеличени места(като оставим настрани ест високите оценки) нещата не се много по-различни от други години. Аз кандидатствах и във Търново и там бала за момчетата е колкото е бил и миналата година а нали уж тази година във Търново имало най-малко двойки от незнам колко си години насам....а бе на 6-ти ще видим!!!
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
малко по висок е.аз влизам в археология с мин бал-21.75,миналата година е бил 21.50.още един да е имало с по висок бал и щях да съм по второ желание.гледах и в варна как стоят нещата.там сега бала е доста по висок от миналата година.за някои специалности е скочил с над 1.та мисълта ми е че въпреки увеличените места бала няма да е по нисък от миналатаIazo написа:До някъде се успокоявам, защото сега с тези увеличени места(като оставим настрани ест високите оценки) нещата не се много по-различни от други години. Аз кандидатствах и във Търново и там бала за момчетата е колкото е бил и миналата година а нали уж тази година във Търново имало най-малко двойки от незнам колко си години насам....а бе на 6-ти ще видим!!!
варна, морето, сините вълни ...
здравейте .. аз съм още една от многото кандидат-правистки . Силно се надявам бал 27.88 да се окаже достатъчен, за да вляза .. но това ще стане ясно до дни ... искам да поуспокоя всички за това прословуто покачване на бала - факт е че високите оценки по история са малко повече тази година, но не бива да се забрава също, че випуск `88 e по-малък, а местата са увеличени . За Търново право балът за момичета е паднал с повече от половин единица , така че всеки си има своите шансове и тук в СУ . Успех на всички и особено на тези, които сме на морето

It`s all about satisfaction ! 
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: варна, морето, сините вълни ...
Мда, тия от морето влизаме с предимство.suzito написа: Успех на всички и особено на тези, които сме на морето![]()
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: