Raya_Alexandra написа:heygod написа:
Ей Алекс,знаеш ли как се тренират мускулите на краката(намеквам за състезанието),този баир на 100% няма да го качиш.

Само гледай как го взимам на Първа.

А ти като качваш баири, внимавай да не изхвърчиш от перона на гарата в Големия ден, щото ще е мноооооого позорна загуба (не че иначе загубата ще е по-славна, но все пак...)

Ще видим кой кого ...
По темата:
Днес ходих до пичовете на моста

.Ей то това е самоубийство хора - 30 минути ми се взе акъла по тоз баир.Много е яко,докато вървиш и гледаш надолу все едно ти се преобръща стомахът.Супер е!

Един приятел щеше да скача днес,даже щях да го снимам,но имаше много вятър и ни върнаха пичовете.Казаха да отидем утре.Иначе като се гледа отгоре над водата е супер яко,имаш чувството че ще се посереш преди да скочиш(sorry,ама няма по точна дума

).Обаче пътят до там е най-якото.Аз дето нямаше да скачам,само като гледах от моста и ме хващаше леко страх.Представям си какво ще е като скоча.И е леко височко:D .Има всякакви опции - да те вържат през ръцете,през краката,през кръста.И най-доброто - може да го отпуснат ластика,така че да докоснеш водата - това направо ще ми изкара ангелите,ама сигурно ще предпочета тази опция.Поне да се изживее на max.Впрочем преди това - не пийте и не яжте нищо.
Наплаших ли ви хубаво.

Pick your moment and make the right play...
"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!