Френски език

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

що бе ако не се размърдат много баловете си покриваш минимума. Ама мноо слаби оценки бее иложиха се тия от СУ пък такъв лесен изпит. Нщо чудно да са сваляли с по 1 еденица за кеф
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Аватар
summer
Да живей словото

Мнение от summer »

dimage написа:4.26 имам и с бал 27.52 за МО ще сънувам...
Не се отчайвай, имаш повече от реален шанс.
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

ти пък я не се излагай. без уроци и щуротии си изкарала колкото мен, напрао се ядосвам на себе си за тая оценка :cry: А иначе бала ти от 28 и кусур кърти няма как да не те приемат, е няма да станеш дипломатче ама то не е задължително.
Аватар
summer
Да живей словото

Мнение от summer »

dimage написа:хах... минималния бал миналата година е 27.25 .... аз имам 27.52 трябва да стане чудо да вляза..... :cry: така че .... напрет за другите специалности с бал 28.89 ....
27.25<27.52 :roll: Ти си знаеш, но не унивай, и да не стане сигурно е за добро
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

ти си боец ше се справиш. Ми аз ако се накова с тая психология ще ми е не мъка ми скръб :evil:
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

да след втората година чак мога да запиша още или да се преместя. а тия 2 години ше ми е мъка :? бе кат ще да е толкова ми е писнало че и социални дейности да ме приемат и тва ше запиша :evil:
Yanichka
В началото бе словото

Мнение от Yanichka »

Ами да само с френски кандидатствах!И миналата година пак кандидатствах обаче само за франция!Приеха ме но не ми дадоха виза! :( сега имам двойка!Не ви пожелавам никога тоя късмет!Ужасно е да изгубиш две поредни години!Ужасно!!!
Досадното на този свят е,че идиотите са уверени в себе си,а умните хора са пълни със съмнения!
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

съжалявам :(
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

излязоха статистиките. Кои са тия двама гении от мъжете дето имат над 5.5? и кво ще кандидатстват ми е интересно!
BeeCool
В началото бе словото

Мнение от BeeCool »

а някой знае ли точно кога излизат класиранията?! :)
Never Quit The Game
Аватар
Elodie
В началото бе словото

Мнение от Elodie »

В понеделник !
compaq
От дъжд на вятър

Мнение от compaq »

4.00 по френски,бал 22.97, 45 мъже с по висока оценка от мен. това беше ... чао чао френска филология,чао висше образование...още една пропилята година.
Аватар
tonia kostova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от tonia kostova »

аз имам 5.08 но честно казано очаквах повече.много хора с моето ниво по френски са изкарали толкова че и по-малко.учудена съм защото всички мислехме че сме се справили отлично а и аз винаги знам приблизително колко ще ми е оценката и очаквах към 5,70.в пловдив, където изпита беше по-труден, а и си знаех къде имам грешки, изкарах 5,60/там няма разбиране и есе/.незнам как са ги оценявали, ама май май са рязали откъдето им падне-хора с по-добър френски от моя нямат повече от 5,10.както и да е, аз 98% съм приета френска филология, което ми е и първо желание, така че съм много доволна.целта ми беше да изкарам над 5 че да не се излагам:)а баща ми загуби един бас заради една стотна, защото мислеше че сестра ми ще има по-малко от мен-тя има 5,09:)ама какво да се прави, романските езици са си съвсем отделна работа.надявам се да е достатъчно и за общежитие:)
Yanichka
В началото бе словото

Мнение от Yanichka »

Не се притеснявайте!Всеки човек заявил желание да бъде студент и който е изкарал изпита дори и с 3ка ще бъде приетлЕ вярно е че може и да не е по първо желание но все пак ще учите!Повярвайте ми сега и животновъдство бих записала ако имам шанс!Просто ужасно много ми се учи!!!(Извинявам се че нямам запетаи и точки но нещо не ми ги изписва!!!)
Досадното на този свят е,че идиотите са уверени в себе си,а умните хора са пълни със съмнения!
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

ми тия дето имат само 1 желание :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”