Ако разбираше толкова граматиката, нямаше да пишеш "някой хора" и прочее простотии. Аз може да не съм перфектен, но никога не съдя никого, освен псевдограматиците, които допускат тъпунгерски грешки.AlexLevit написа:Сори, ама не ти личиПърво, мъж съм,
Уверен съм, че граматиката я разбирам повече от теб, а липсата на доводи и аргументи по темата винаги при приматите градира до лични обиди и нападки - затова и занапред ще гледам да те прескачам,като кална локва.но явно толкова си ми и чел мненията, че да видиш това. Второ, научи се, че "който" се използва за единствено число, а "които"- за множествено, преди да се правиш на голям интелектуалец. Трето, според мен 5.25 и 5.33 са добри оценки, а аз и мой приятел ги изкарахме не самнямазначениео сами, ами и на всичкото отгоре като четяхме теми, които не бяха на СУ. Така че ми спести празнословията си и конспиративно-воленистичните си разсъждения (ако ми кажеш, че не си воленист ще бъда изключително изненадан, признавам си).
Незнам какво е това понятие воленист, а като натиснеш долу, с игнатурата ми, на сайт ще разбереш кой съм
Cezare написа:на хората, които наистина има само един подпис, казвам най-отговорно: щракайте моментално с апаратчето въпросното място, преди ония от комисията да са се усетили(щото не е позволено попринцип), и ги съдете. това е грубо нарушение на целия регламент, и ще им е трудно да се измъкнат дори с тъй наречената "академична автономия"...Въобще не е необходимо да съди някого, а и няма кого да осъди, тъй като по смисъла на АПК чиновниците носят твърде условна отговорност - а и каквото и да измъкнеш като финансови компенсации пак ще е рекрутирано от данъците и таксите на българските данъкоплатци. Българската правораздавателна система отдавна е доказала своята несъстоятелност, а обстоятелството, че от седем години България е осъдена абсолютно по всички дела от Европейския съд, категорично ппоказва нивото на българските законотворци. Също така е факт, че милиционер със средно образование осъди , за пръв път в демократичната история , не кой друг , а професорът по право в Софийския - Петканов. Впрочем, който не е завел дело срещу Софийския той не го е спечелил - справка делото на педерунгелите, осъдили Су да им плати по 5 хил. обезщетение. Нещо показателно - в Европейския съд България е загубила повече дела , отколкото примерно Либия. Та в контекста на тази статистика българското Външно министерство и правителство няма абсолютно никакви юридически аргументи за критики към либийската правораздавателна система. В този смисъл, единственото положително за България от влизането в ЕС, че вече в края на структурата безмерно крадливите чиновници са заменени с по-малко крадливи.И как ще ги осъдиш, като снимките без заповед нямат сила в съда? Както казах, тези хора не са идиоти; имат си цял Юридически факултет, в който има действащи съдии и прочее. Тези хора са се бетонирали по такъв начин, че какво и да направиш, не можеш да ги осъдиш...
По темата- каквото имам да казвам го казах, но какво може да се очаква от теб- съмнявам се, че можеш да разбереш смислен отговор. Да не говорим, че не можеш и да се изразиш нормално- що за извращение на литературата е последният абзац от поста ти? Какво, по дяволите, искаш да кажеш? "Въобще не е необходимо да съди някого"- тогава какво е решението? Как хем чиновниците са се бетонирали, хем всеки, който заведе дело срещу СУ, губи? Какъв изобщо е смисълът на този абзац? Даваш ли някаква информация, някакво решение, казваш ли НЕЩО? Естествено, че не. Пускаш си мислите, които текат като повърнята на тийн, изпил литър водка на екс- и накрая поста ти прилича точно на гледката след драйфня.
И какво значение има, драги, че полицаят е със средно образование??? Ти как мислиш, че се води делото в съда- гледа се образованието на двете страни и която има по-добро, печели???
Изобщо, когато се научиш да си изказваш мнението като човек, пиши. Не ми пука какъв си, важното е, че имаш самочувствие на нещо от рода на умен човек, а всъщност си едно профанизирано контенце. Пък и основната ти мисъл- че никой не може да изкара добра оценка без частни уроци- е толкова тъпа, колкото е голямо балонното ти самочувствие.
Ама както и да е, ти сигурно няма да прочетеш този пост, защото тея като тебе не могат да смелят нещо повече от два реда. Бас държа, че последното, което си прочел, са вицовете във вестника, тъй като статиите са ти прекалено дълги.